Czy ma ktoś z Was może tą nową wersję Koruma deluxe? Mocno zastanawiam się nad kupnem właśnie tej nowej wersji, bo widzę że w Anglii można ją dostać za całkiem przystępną cenę porównując do tej w Polsce (wychodzi, że m.in. gratis byłaby torba XL do krzeseł Korum, która u nas kosztuje coś koło 190 zł ). Tak czy siak mam zamiar zrobić większe zakupy więc nawet z przesyłką by mi się opłacało. I teraz pytanie podstawowe czy jest sens

Potrzebuje krzesła z wysokim oparciem i możliwością dopięcia akcesoriów. Podłokietniki mogą być, ale nie muszą. Bardzo podoba mi się to krzesło jeżeli chodzi już o sam wygląd, ale liczy się w 80% wygoda, a w 20% możliwość umieszczania akcesoriów (nie biorę pod uwagę wagi ani kwestii transportu). Szperałem na zagranicznych forach i przynajmniej w dwóch miejscach ktoś się wypowiadał, że siedzisko lubi "jechać w dół" po nóżkach nawet pod dość lekkim naporem, czyli byłby jakiś problem z zaciskami. Niby jest to jakaś wada spotykana w wielu krzesłach, co skutkowało sporą ilością zwrotów. Nie widzi mi się wydać sporo kasy na krzesło dla anorektyka

Może ktoś ma ten nowy model i może powiedzieć coś więcej. Miałem FK5 i był całkiem fajny ale został zaanektowany przez moją dziewczynę i teraz mam sobie nowy kupić