Autor Wątek: GrubaRyba.pl  (Przeczytany 42184 razy)

Offline Mateo

• Administrator
  • Ekspert
  • Reputacja: 983
    • Galeria
    • Spławik i Grunt
  • Ulubione metody: waggler method
Odp: GrubaRyba.pl
« Odpowiedź #60 dnia: 08.02.2016, 23:12 »
Koledzy, nieśmiało tylko przypomnę, że to wątek z recenzjami sklepu GrubaRyba :)

Spokojnie można zakładać nowe wątki do woli. Ja jestem zwolennikiem wielu nowych niż jednego, w którym jest wszystko wymieszane.
Pozdrawiam
Mateusz

Offline GrubaRyba

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 24
« Odpowiedź #61 dnia: 09.02.2016, 10:39 »
W najbliższych dniach ceny na produkty Dynamite Baits ulegną zmianie. Zmiana będzie na korzyść klienta czyli będzie taniej. Wkradł się błąd w wyliczeniach kursowych u dystrybutora(taką otrzymałem informacje), stąd to zamieszanie. Ze wszystkimi klientami którzy zakupili już towar Dynamite baits w moim sklepie, skontaktuję się osobiście i uzgodnię formę rekompensaty. Pozdrawiam Łukasz Gamoński

Offline Matysekmm

• Ekspert
  • Reputacja: 55
    • Galeria
  • Ulubione metody: waggler i feeder
« Odpowiedź #62 dnia: 09.02.2016, 11:05 »
Ja już miałem telefon od Pana Łukasza, i powiem tak, dla mnie nie jest najważniejsza rekompensata o której pewnie bym nawet mnie wiedział gdyby nie informacja telefoniczna, a sam fakt że takie info i propozycję dostałem z GrubejRyby. Doceniam to i po raz kolejny twierdzę że E-GrubaRyba to bardzo dobry sklep, mniejszy z mniejszym asortymentem ale za to z fachową obsługą i życzliwym podejściem do klienta. Robię tam zakupy od jakiegoś roku ale wszystko było na przysłowiową ,,gębę" przez telefon i nigdy się nie zawiodłem a od minionej niedzieli mam już konto w sklepie.
Będę nudny ale polecam szczerze ten sklep. :bravo: dla właściciela za szacunek dla klientów.
Pozdrawiam

Marek

Offline Luk

• Administrator
  • Ekspert
  • Reputacja: 2078
  • Wędkarstwo rządzi!
« Odpowiedź #63 dnia: 09.02.2016, 12:08 »
No i wiadomo wszystko! :thumbup: Dzięki za info Łukasz, u mnie nic nie drożeje w UK (paliwo poszło w dół przecież, podatki te same) i mocno mnie zdziwiły takie podwyżki z DB...
Lucjan

Offline cumbajszpil

• Ekspert
  • Reputacja: 40
  • Volenti non fit iniuria...
« Odpowiedź #64 dnia: 09.02.2016, 12:09 »
I ja się  cieszę, że m.in. pokazywanie faktów jakim jest kurs dolara i euro powoduje zastanowienie ze strony sprzedawcy i dealera. :thumbup:
Tak trzymać!!!

Offline Arunio

• Ekspert
  • Reputacja: 525
  • Życie jest krótkie, a łowić się chce!
    • Galeria
  • Ulubione metody: feeder
« Odpowiedź #65 dnia: 09.02.2016, 12:18 »
Lucjan dobrze zauważył. Paliwo. Od roku poleciało w dół o ponad 2 zyla. Czy ktoś zauważył by coś potaniało? A jak znów pójdzie w górę, to pomimo że ceny nie spadły, to pewnie znów podniosą tłumacząc się paliwem. Nie o wędkarstwie tylko piszę.
Arek

Offline Lug (Darek Jagodziński)

• Ekspert
  • Reputacja: 137
  • Ulubione metody: slider
« Odpowiedź #66 dnia: 09.02.2016, 12:22 »
Lucjan dobrze zauważył. Paliwo. Od roku poleciało w dół o ponad 2 zyla. Czy ktoś zauważył by coś potaniało? A jak znów pójdzie w górę, to pomimo że ceny nie spadły, to pewnie znów podniosą tłumacząc się paliwem. Nie o wędkarstwie tylko piszę.

Nawet przy takim samym kursie dolara i koszcie baryłki paliwo będzie droższe... :thumbdown:
Darek

Offline kop3k

• Ekspert
  • Reputacja: 320
  • Amat Victoria Curam
    • Galeria
  • Ulubione metody: gruntówka + sygnalizator
« Odpowiedź #67 dnia: 09.02.2016, 12:23 »
W Londynie bilety drożeją ale chcą dokupić 800 autobusów w tym roku..
A tak poza tym to wszystko tanieje aż dziwne..

Offline Matysekmm

• Ekspert
  • Reputacja: 55
    • Galeria
  • Ulubione metody: waggler i feeder
« Odpowiedź #68 dnia: 09.02.2016, 12:28 »
Koledzy, nieśmiało tylko przypomnę, że to wątek z recenzjami sklepu GrubaRyba :)

Spokojnie można zakładać nowe wątki do woli. Ja jestem zwolennikiem wielu nowych niż jednego, w którym jest wszystko wymieszane.

A Mateo upominał!!!! :)
Pozdrawiam

Marek

Offline Martinus

• Ekspert
  • Reputacja: 109
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #69 dnia: 09.02.2016, 14:29 »
W najbliższych dniach ceny na produkty Dynamite Baits ulegną zmianie. Zmiana będzie na korzyść klienta czyli będzie taniej. Wkradł się błąd w wyliczeniach kursowych u dystrybutora(taką otrzymałem informacje), stąd to zamieszanie. Ze wszystkimi klientami którzy zakupili już towar Dynamite baits w moim sklepie, skontaktuję się osobiście i uzgodnię formę rekompensaty. Pozdrawiam Łukasz Gamoński

O i proszę co za niespodzianka , aż się miło na sercu robi ;D Tylko ciekawe czy u wszystkich sprzedawców tak będzie ?

Super informacja Łukaszu :thumbup: :beer: :thumbup: Pozdrówki
Z poważaniem Marcin

Offline Radar

• Ekspert
  • Reputacja: 368
« Odpowiedź #70 dnia: 09.02.2016, 14:32 »

O i proszę co za niespodzianka , aż się miło na sercu robi ;D Tylko ciekawe czy u wszystkich sprzedawców tak będzie ?

Super informacja Łukaszu :thumbup: :beer: :thumbup: Pozdrówki

Dzisiaj rozmawiałem z chłopakami z Wędkarskiego Raju i u nich też będzie korekta cen w dół.  Także :thumbup:
Nie krytykuj bo dostaniesz bana.

Radek

Offline Martinus

• Ekspert
  • Reputacja: 109
« Odpowiedź #71 dnia: 09.02.2016, 14:34 »
:D :) :D :thumbup: :beer: :thumbup:
Z poważaniem Marcin

Offline Arunio

• Ekspert
  • Reputacja: 525
  • Życie jest krótkie, a łowić się chce!
    • Galeria
  • Ulubione metody: feeder
« Odpowiedź #72 dnia: 09.02.2016, 15:58 »

A Mateo upominał!!!! :)
Mea Maxima Culpa!!!!!!!!!!! Poprawię się. :-X
Arek

Offline Awek

• Ekspert
  • Reputacja: 334
  • Ulubione metody: wędkarstwo karpiowe
« Odpowiedź #73 dnia: 15.02.2016, 08:01 »
Witam, kilka dni temu ze znajomym zrobiłem zakupy w sklepie stacjonarnym Gruba Ryba w Kielcach.
Troszkę tego było, Pan Łukasz – właściciel służy świetnym doradztwem i znajomością swojego asortymentu. Widać, że interes się kręci, właściciel cały czas odbiera telefony a dostawy towaru zalegają na podłodze sklepowej. Duży wybór dla kogoś, kto jest pasjonatem (method feedera) i nie tylko, oferta sklepu jest większa niż ta oferowana w internecie, dlatego warto czasem zadzwonić i dopytać o coś, co nas interesuje. Naprawdę polecam WSZYSTKIM :thumbup:, a pana Łukasza pozdrawiam!
Sławek

Offline yarousseau

• Ekspert
  • Reputacja: 41
  • Ulubione metody: feeder i spinning
« Odpowiedź #74 dnia: 15.02.2016, 15:43 »
Tez polecam gruba rybe z Kielc

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

yarousseau
Mazovia Fishing Team
https://www.facebook.com/mazoviaft/