Witam. Czy używa ktoś tej torby? Czy wystarczy na wszystkie podstawowe rzeczy do feedera?
Szukałem jeszcze jakieś torby do 150zl, ale żadne nie posiadają pojemników jak w crescie. Czy jest jeszcze cos wartego uwagi w tym przedziale cenowym?
Mowa o tej?

To jest rozmiar XL, dostępna jest też mniejsza.
Mam, używam, jestem mega zadowolony. W pudełko w wieczku chowam wszystkie potrzebne akcesoria do łowienia 2x metoda albo metoda + spławik. Podajniki, nożyczki, szczypce, ciężarki, żyłki przyponowe, splawiki, itp.
W dwa pojemniki w komorze głównej wchodzą:
- Drennan Maggibox 3.3 pełen namoczonego pelletu, wstawiony w 2.2 i pokrywki. Do każdego pojemnika po jednym takim zestawie
- 12 słoiczków z przynętami i 7 buteleczek z dipami w jednym
- 2 puszki kukurydzy w drugim
Na to kładę pod wieko płaskie pudełko MAP na przypony, wagę elektroniczną i procę.
W kieszenie boczne chowam po 600 g zapakowanego próżniowo pelletu, ale jak mam w środku namoczony, to zabieram zwykle co innego - zanętę pod spławik, ręczniczek czy inne tego typu rzeczy.
Na zamknięta torbę pod uchwyt kładę karuzelę Drennana kwadratową. Do bocznych uchwytów przypinam pasek od torby sportowej i niosę całość "w pionie" na ramieniu.
Materiał wnętrza torby i pojemników jest solidny, łatwo się czyści. Zewnętrzny także mocny, ale łatwiej się brudzi. Uwaga na suwaki, lubią się wcinać, najlepiej torbę zasuwać na lekko uchylonym wieku.