Właśnie przeczytałem wszystkie posty w tym temacie

Zbyszku, bardzo dziękuję za zainicjowanie tego życzeniowego wątku.
Koledzy, wielkie dzięki za pamięć i Wasze życzenia.
Może niektórzy odnoszą wrażenie, że te wszystkie powitania i życzenia urodzinowe to rzeczy zbędne. Myślę jednak, że każdemu nowemu użytkownikowi i każdemu solenizantowi jest bardzo miło, kiedy doświadcza tego typu uprzejmości ze strony innych użytkowników forum.
Myślę, że to dobra tradycja, którą warto kontynuować.
Po powrocie z pracy odebrałem przesyłkę z prezentem. Korzystając z pomocy Agencji Wywiadu ustaliłem, że jest to prezent od administratora oraz moderatorów SiG

Jacku, Kamilu, Luk, Maćku, Michale, Robercie (pozwoliłem sobie użyć kolejności alfabetycznej) - bardzo Wam dziękuję!
Powiem szczerze, że trochę dziwnie się czuję. Takie pełne urodziny chyba znacznie bardziej dają człowiekowi odczuć upływ czasu, wprawiają go w melancholię.
W tym roku pobiję chyba rekord w niełowieniu. Nie licząc wypraw podlodowych, byłem na rybach 6 razy

Praca, praca, ciągła nauka, zmęczenie, kolejny rok zapowiada się bez urlopu. Zachowanie niektórych nad wodą irytuje mnie coraz bardziej, ryby jakby gorzej biorą, a wędkarzy jakby wszędzie więcej i ciężko o miejsce. SKS?