Właśnie wszedłem aby założyć wątek z informacją, że działamy na YT a tu... miła niespodzianka... informacja już się pojawiła na forum
Tak krótko wyjaśnię co i jak z uwagi na pojawiające się wątpliwości... a więc WT została jakiś czas temu wcielona w HookaTV i tam już zostanie. Program sygnowany tą nazwą, nadawany w Hooka jak i kanał na YT. Wszystko co związane z WT jest częścią Hooki i jest przez nią zarządzane. Ja z Arturem prowadzimy po prostu ten program co oczywiście dalej będziemy robić w ramach HookaTV.
Wędkarska Przygoda natomiast jest naszym nowym projektem, który jest odpowiedzią na głosy z wielu z Was jak również na naszą potrzebę robienia dalej YouTuba. Czujemy się w tym dobrze, chcemy to robić dalej tak jak kiedyś. Jeśli chodzi o nową nazwę to myślę nie ma wątpliwości, że skoro WT zostaje tam gdzie jest to nasz niezależny kanał musiał się nazwać inaczej
Sama idea oczywiście będzie taka jak dawniej. Relacje znad wody, jakieś vlogi, making offy itd. Staraliśmy się dobrać sprzęt aby podnieść jakość naszych filmów ale same nagrania są spontaniczne i bez wcześniejszego przygotowania.
Tak na koniec dodam, że jeśli chodzi o utrzymywanie się z wędkarstwa to jeszcze daleka droga. Nie jest to niestety takie proste jakby się mogło wydawać
Pojawiły się oczywiście nowe możliwości, które powoli wcielamy w życie jednak to też wymagało czasu i sprawdzenia z naszej strony aby wiedzieć, że podpisujemy się pod czymś co sami uważamy za warte tego.
Tak czy inaczej wszystkich, którzy lubią pooglądać sobie coś na YT zapraszam na nasz nowy kanał
Jeśli są jakieś pytania lub wątpliwości chętnie odpowiem
A na koniec jeszcze dodam, że w pierwszym filmie złowiłem szczupaka więc czasem i mi się coś trafi
Pozdrawiam.