Autor Wątek: (S) Pokrowiec firmy Drennan 7 series na wędkę 13 ft 80 zł wysyłka free  (Przeczytany 1488 razy)

ProBono

• Gość
Sprzedam nowy oryginalny pokrowiec firmy Drennan 7 series na wędkę 13 ft. Pokrowiec w stanie idealnym, zamki działają płynnie, nie używany. Do pokrowca dołączone są 3 oryginalne tabliczki do umieszczenia wpisu dotyczącego właściciela wędki, rodzaju wędki. Cena 80 zł z wysyłką gratis.

Offline Syborg

• Moderator Globalny
  • Ekspert
  • Reputacja: 984
  • Ulubione metody: spinning
Chyba warto wyraźnie zaznaczyć, że jest to pokrowiec na kij o długości 13 ft, ale z demontowanym dolnikiem ;)
Jacek

ProBono

• Gość
Chyba warto wyraźnie zaznaczyć, że jest to pokrowiec na kij o długości 13 ft, ale z demontowanym dolnikiem ;)

Trudno mi takie stwierdzenie wystosować kiedy mam 10 i 11 ft w domu. Ten pokrowiec dostałem od kolegi po słowach ,,masz". Sprzedaje. Wydaje mi się specyficzny dlatego zdecydowałem się na wymiary. Może to wersja do do wędzisk na rzeczny centerpin

Offline Syborg

• Moderator Globalny
  • Ekspert
  • Reputacja: 984
  • Ulubione metody: spinning
Teraz będzie łatwiej: https://sklepdrapieznik.pl/sklep/wedki-drennan/16322-drennan-series-7-13ft-silverfish-float.html :)

Żadne tam "centerpiny" (chociaż można taki kołowrotek zamontować) ;)
Jacek

ProBono

• Gość
Dzięki! Nie myślałem, żeby u ,,naszych sprawdzić" chociaż mój trop nie jest zły ;)