Nie jest taki ok jak Ci się wydaje. Miałem okazje dyskutować Z Panem Mateuszem przez telefon. Mam żal bo nadal nie mogę kupić szczytowek oryginalnych do Mantaray Picker. Rozmiar ciężko dostępny gdzie indziej, szczytówki węglowe. W rozmowie kazał mi patrzeć czy szczytówki się nie pojawiają na sklepie bo producent nie ma. Z jednej strony to nie jego wina, ale jego ton mówił na zasadzie „ patrz bo ja nie mam czasu mówić kiedy będą i jak przyjdą”. Zamawiałem tez w zeszłym roku na Black Friday wędkę. Przyszła chyba z tydzień później. Tłumaczenie było ze maja dużo zamówień, ale mówił to z wielkim wyrzutem i z nerwami. Pracuje w handlu, pracowałem kiedyś dwa lata w dużym sklepie internetowym na obsłudze klienta i jego rozmowa była nastawiona anty do klienta. Jeśli ktoś nie zgadza się ze mną, ma prawo bronić bożyszcze internetu. Są lepsze sklepy pod względem obsługi. Ja Flagmana więcej nie kupię bo ja mam problem ze szczytowkami, a ciekawe co by było jakby wedka mi się połamała czy coś. Mogę kupić od Drapieżnik a i tak to Gliny Natura są dystrybutorem, wiec i tak GN musza im to wysłać. Jeśli są zadowoleni, proszę bardzo. Niech teraz obrona się odezwie. Dobry sklep poznaje się po tym, nie jak wszystko jest ok, tylko jak coś idzie krzywo i jest problem a tu chłopaki działają wysłać i mieć resztę w d....