Często wędkuję na takiej rzece w pobliżu domu. Ostatnio kupiłem sobie picera Flagman Sherman 300/40. Jestem bardzo zadowolony z niego. Super kijek za rozsądne pieniądze. Jeśli lubisz kijki o progresywnej akcji to polecam.
Trzy szczytówki - 0,25, 0,5, 0,75. Waga 160 gramów. 14 przelotek (6 na szczytówkach), w tym pierwsze 7 na podwójnych stopkach. Średnica blanku w najgrubszym miejscu 11 mm. Wykonanie bez żadnych zastrzeżeń. Akcja progresywna z dużym zapasem mocy. Jeśli miałbym wymienić jakąś wadę to jedyna jaka przychodzi mi do głowy to brak zaczepu na haczyk.
Cytat: Stan w 20.11.2017, 17:00Trzy szczytówki - 0,25, 0,5, 0,75. Waga 160 gramów. 14 przelotek (6 na szczytówkach), w tym pierwsze 7 na podwójnych stopkach. Średnica blanku w najgrubszym miejscu 11 mm. Wykonanie bez żadnych zastrzeżeń. Akcja progresywna z dużym zapasem mocy. Jeśli miałbym wymienić jakąś wadę to jedyna jaka przychodzi mi do głowy to brak zaczepu na haczyk.Jakich używasz koszyczków na rzekę i jaką szczytówkę wybierasz, bo są bardzo delikatne. Ja chciałbym stosować 15 g, 20 g.