Dzięki za linka A w ogóle uwielbiam screen shoty Ale też znalazłem. Cenowo poniżej 10 zł. Góra podajnika metalowa, więc wycięcie na spodzie nie powinno się zbyt rozjeżdżać.
Cytat: Mosteque w 13.08.2024, 19:04Martínez, to nie jest ICS Czy ja coś tłumaczyłem?Powiedziałem, że można zrobić, ale nie napisałem jak. Bo nie mam materiałów pod ręką. Dlatego krytyka pod złym adresem.A ICS da się zrobić. Wystarczy pomyśleć. Tomba świetnie opisał pierwszą część.
Martínez, to nie jest ICS
"(...)Odżywki białkowe bazujące na koncentracie serwatki charakteryzuje obecność od 65 do 80% czystego białka przypadającego na pojedynczą porcję produktu przy jednocześnie niewielkiej ilości tłuszczów (2–6%) oraz węglowodanów (3–8%). Oprócz niewielkiej zawartości dodatkowych makroskładników, skład odżywki WPC 80 charakteryzuje jeszcze jedna cecha. Mowa o braku domieszek białek roślinnych, które niejednokrotnie pojawiają się w składzie suplementów proteinowych. Ich obecność bardzo często ma na celu jedynie podbicie aminogramu odżywki i pozorne uatrakcyjnienie działania preparatu. W rzeczywistości białka roślinne stanowią jedynie niepotrzebny wypełniacz, a dla osób ćwiczących są po prostu bezwartościowe. W przypadku suplementu WPC 80, pojedyncza porcja odżywki dostarcza jedynie czyste białko serwatkowe w postaci koncentratu.(...)
Ale co to jest? Skład Tutaj masz tanie WPC. Lepszego aminogramu nie znajdziesz.https://www.greatone.pl/products/natural-protein-700-g_1741Nawet promkę teraz mają superhttps://www.greatone.pl/products/natural-protein-2-1-kg---700-g-gratis_2182Produkty są przebadane. Jadę na tym od roku. Nie inwestują w ogóle w marketing i opłacanie celebrytów, dlatego mają cenę często o połowę niższą od znanych marek.
Poza tym, jak to ująłeś - nie muszę słuchać wątpliwej jakości wiedzy "jutubowych celebrytów", ale radzę się bardziej uznanych osób, niekoniecznie posiadających własne kanały na Y-T. Natomiast ich wiedza jest weryfikowana w postaci naprawdę ładnych ryb. Prawda o tych wszystkich "fantastycznych wędkarzach z jutjuba" jest taka, że często-gęsto łowią na jedne kulki, a reklamują inne. Znam dość dobrze ten temat "od kuchni".
(...)Nie wiem, o co Ci chodzi we fragmencie (chyba że to nie było do mnie):Cytat: Martinez w 15.08.2024, 11:48Poza tym, jak to ująłeś - nie muszę słuchać wątpliwej jakości wiedzy "jutubowych celebrytów", ale radzę się bardziej uznanych osób, niekoniecznie posiadających własne kanały na Y-T. Natomiast ich wiedza jest weryfikowana w postaci naprawdę ładnych ryb. Prawda o tych wszystkich "fantastycznych wędkarzach z jutjuba" jest taka, że często-gęsto łowią na jedne kulki, a reklamują inne. Znam dość dobrze ten temat "od kuchni".
(...)Nie inwestują w ogóle w marketing i opłacanie celebrytów, dlatego mają cenę często o połowę niższą od znanych marek.