to to wiecej niz ja w sezonie za komercje wydaje
komercia 50zl x 15 750zl 
Dokładnie tyle wydałem na katowickie i bielskie w tym roku, już byłem 4 razy na rybach, te twoje 15 razy zaliczę do końca lutego. Od 5 lat jestem ok 100 razy na rybach na pzw w ciągu roku, u mnie sezon kończy się 31 grudnia a zaczyna 1 stycznia, i po stokroć wolę wypracowaną płoć, okonia, klenia itp niż przerzucanie wieprzków na burdelu.
nic dodać nic ująć, jakbym czytał swój wpis, średnio 70-100 razy w roku na rybach od potoków po zaporówki, kolega liczy 50 zł dniówka, to trzeba mówić zapewne o feederowcach czy spławikowcach przy karpiarzach to raczej trzeba liczyć dużo więcej i godzić się z tym, że na wielu zbiornikach minimum dwa lub trzy dni i wtedy dniówka +80 zł i więcej, tak jak kolega pisał u mnie sezon kończy się 31 grudnia, a zaczyna 1 stycznia, zmieniają się tylko techniki połowu i miejsca, ale to tak tylko off-topem, bo wiem, że to długi temat i ceny mogą się diametralnie różnić
btw. kupiłem od kolegi z forum XTE 14000 i jeszcze na OLX dorwałem trzy dodatkowe szpule po 100 zł każda z reduktorami więc super deal