Żeby Polacy wygrali trzeba, żebym nie oglądał meczów. Kiedy nie oglądam, wygrywają, jak tylko usiądę przed telewizorem (bo akurat zalegnę w fotelu), dostają wciry. Ponieważ nie jestem fanem futbolu, nie oglądałem ostatnich eliminacji. Sądzę, że to właśnie jest przyczyną awansu naszej drużyny do finałów MŚ, a nie jakaś ich, pożal się Boże, gra.
Cytat: Logarytm w 01.12.2017, 22:49Żeby Polacy wygrali trzeba, żebym nie oglądał meczów. Kiedy nie oglądam, wygrywają, jak tylko usiądę przed telewizorem (bo akurat zalegnę w fotelu), dostają wciry. Ponieważ nie jestem fanem futbolu, nie oglądałem ostatnich eliminacji. Sądzę, że to właśnie jest przyczyną awansu naszej drużyny do finałów MŚ, a nie jakaś ich, pożal się Boże, gra. To pojedziesz sobie w tym czasie na rybki i posłuchasz transmisji w radio.
Cytat: Sebula w 01.12.2017, 23:04Cytat: Logarytm w 01.12.2017, 22:49Żeby Polacy wygrali trzeba, żebym nie oglądał meczów. Kiedy nie oglądam, wygrywają, jak tylko usiądę przed telewizorem (bo akurat zalegnę w fotelu), dostają wciry. Ponieważ nie jestem fanem futbolu, nie oglądałem ostatnich eliminacji. Sądzę, że to właśnie jest przyczyną awansu naszej drużyny do finałów MŚ, a nie jakaś ich, pożal się Boże, gra. To pojedziesz sobie w tym czasie na rybki i posłuchasz transmisji w radio.Na Antarktydzie?
Darku, zapraszam do mnie: https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=12QnOoOgxyxNTgPVanAUYIiZpjOs&ll=78.6560711%2C16.344885100000056&z=8.Wypijemy, pogadamy
Wszystko jest Jesteśmy umówieni.
Cytat: Logarytm w 01.12.2017, 23:06Cytat: Sebula w 01.12.2017, 23:04Cytat: Logarytm w 01.12.2017, 22:49Żeby Polacy wygrali trzeba, żebym nie oglądał meczów. Kiedy nie oglądam, wygrywają, jak tylko usiądę przed telewizorem (bo akurat zalegnę w fotelu), dostają wciry. Ponieważ nie jestem fanem futbolu, nie oglądałem ostatnich eliminacji. Sądzę, że to właśnie jest przyczyną awansu naszej drużyny do finałów MŚ, a nie jakaś ich, pożal się Boże, gra. To pojedziesz sobie w tym czasie na rybki i posłuchasz transmisji w radio.Na Antarktydzie? Hahaha Weźmiesz świder, bałałajkę, kilka przynęt i hulaj dusza
Nazwiemy ją Marysia i będzie nam typować.
A jak to będzie samiec?
Cytat: Logarytm w 02.12.2017, 23:50A jak to będzie samiec?To nazwiemy go Maryś
Czyli Marian?