Możecie polecić jakiś konkretny model torby który ma osobne miejsce na siatkę i kosz od podbieraka? Widziałem jakies Drennany itp, ale są strasznie drogie...
Kozi, przerabiałem temat toreb, i powiem Ci, ze warto dać więcej za jedną. Kupiłem tanią firmy Stillwater (chińszczyzna przez duże cha), i pomimo wymiarów, okazała się kiepska. Cienki materiał powodował odkształcenia, dno przesiąkało, i po jednej z wypraw cała zaszła mi pleśnią, której usunąć nie mogłem. Teraz mam jednego z Drennanów, ale i inne firmy robią podobne - Preston, Daiwa...
Przemysłałbym zakup z Twojej strony też w ten sposób - kupić jedną ale porządną, na minimum 10 lat.
Co do siatek. Nie kupuj tych toreb z pojemnikami na nie. O ile transport suchych jest OK, to mokre są już mordęgą. Na siatki najlepiej mieć oddzielnego 'stinky bag'a' - czyli pojemnik EVA szczelnie zamykany. Ograniczasz smród i oddzielasz go od torby, razem z wilgocią, która jest nieunikniona przy siatkach. Jezeli startujesz w zawodach - warto mieć podwójną torbę.
A w miejsce na siatki - ja pakuję stoliki z Prestona i karuzele z Drennana. Pasują idealnie