No zaraz się Tomka zapytam, może tylko omyłkowo wkleił zdjęcie. Co do kołowrotków, są bardzo ok. przynajmniej tyle mogę powiedziec dziś, i jeśli chodzi o relacje wędka Method Master i Kołowrotek Aquos, to 10:5 dla kołowrotka
Potestujcie jak sprawuje się klip w tym kręciołku. Na zdjęciu widzę metalowy krążek, pytanie czy to wychodzi ze szpulki pod naciągiem żyłki ?
nie sprężynuje jak w Drennanie, kije moje będą na sprzedaż. Taka opinia powinna Ci wystarczyć. Kupię za nie dodatkowe 3 kołowrotki, ale jednak 5000
Chyba jednak S7 , raczej na 100% ... wczoraj się upewniłem w tym przekonaniu, ale to dopiero wrzesień. Mam do oddania 1200,00 za matrixa. Więc budżet nie wytrzyma
chyba 1 i 2 sierpnia. Tak Feeder liga będzie 2 sierpnia i chyba na Miłocinie również . Rafał i Kanclerz na 100% jadą na Feeder Ligę
chyba 1 i 2 sierpnia. Tak Feeder liga będzie 2 sierpnia i chyba na Miłocinie również . Rafał i Kanclerz na 100% jadą na Feeder Ligę Jesu , jutro chyba znów nad Oderkę pojadę, kusi jak cholera rzeka ta z takim stanem wody i brakiem ruchu, to wyzwanie ... znalazłem kolejną miejscówke do obłowienia... ale czy czas pozwoli
Cytat: Dżamukka w 21.07.2015, 15:38chyba 1 i 2 sierpnia. Tak Feeder liga będzie 2 sierpnia i chyba na Miłocinie również . Rafał i Kanclerz na 100% jadą na Feeder LigęNa 1-2 sierpnia Miłocin zaklepał też Tomek P. i Tomek K. Trzeba się wywiedzieć czy można tam jakiś namiot rozbić albo tanio kwaterkę wynająć:) Chyba ,że wolimy wracać i rano znowu przyjazd.
Cytat: wadziol w 21.07.2015, 15:40Cytat: Dżamukka w 21.07.2015, 15:38chyba 1 i 2 sierpnia. Tak Feeder liga będzie 2 sierpnia i chyba na Miłocinie również . Rafał i Kanclerz na 100% jadą na Feeder LigęNa 1-2 sierpnia Miłocin zaklepał też Tomek P. i Tomek K. Trzeba się wywiedzieć czy można tam jakiś namiot rozbić albo tanio kwaterkę wynająć:) Chyba ,że wolimy wracać i rano znowu przyjazd. Jeszcze Tomek R. i Maciej G. oraz najsłabsze ogniwo zespołu Paweł Z.