co do kocich dołów - od jakiej ulicy zamierzasz być tycjan ? zazwyczja staje i łapię od ul wodnej (na plytkiej wodzie)
szczerze to bede pierwszy raz tam wiec moge byc i od wodnej, tylko ze pewnie sie miniemy jak juz bo ja jakos kolo 13 wyrusze z domu dopiero, kolo 14 bede na miejscu, ale jak nie to poznasz mnie po smoku 
Musielismy się minąc bo Cię nie widziałem - ja sięzwijałem ok 14 coś koło tego (czerwone renault thalia, łapałem z elektrostatyka)
Bylo sporo ludzi bo robili trening przed jutrzejszymi zawodami ... ja działałem 3 h batem i 3 h -dwoma feederami. Wszystko na drobnym leszczyku okolo 1.5kg bat i ok 1,7 kg dla feederów
Ogólnie branai bardzo słabe , trzeba się było sporo napocić żeby rybę utrzymać w stanowisku. O wielkości poławianych sztuk nie wspomnę. Szkoda - bo chciałem sobie szybkosciowo połapać feederami drobnicę a trzeba bylo walczyć o każdą sztukę i ciąc w tempo
@wiksa - tak kocie doły to pzw - stary teren wylewowy warty w luboniu przy fosforach
@Michał Mikuła jezcze będzie okazja - ja rzadko łapię na komerach wieć chętnie nowe poznam, np dębiny i różanego jeszcze nie odwiedzałem w tym roku