Autor Wątek: Firma Fujishi  (Przeczytany 14680 razy)

Offline selektor

• Ekspert
  • Reputacja: 1460
  • Ulubione metody: waggler method
Odp: Firma Fujishi
« Odpowiedź #60 dnia: 04.12.2018, 19:21 »
                                              Fujitsu

Fujitsu, światło mego życia, płomieniu mych lędźwi. Mój grzechu, moja duszo.
Fu-ji-tsu: czubek języka schodzący w trzech stąpnięciach wzdłuż podniebienia, aby na trzy trącić o zęby. Fu. Ji. Tsu.

Władimir Nabokov

Syborg błędnie przypisujesz autorstwo tych myśli. To był ten drugi

Offline Syborg

• Moderator Globalny
  • Ekspert
  • Reputacja: 984
  • Ulubione metody: spinning
« Odpowiedź #61 dnia: 04.12.2018, 19:25 »
Widocznie coś pokręciłem. O 45 stopni.
Jacek

Offline Mario1988

• Ekspert
  • Reputacja: 123
  • Niemożliwe nie istnieje
    • Galeria
    • Mapa forumowiczów SiG
  • Ulubione metody: waggler i feeder
« Odpowiedź #62 dnia: 04.12.2018, 19:47 »
Ja wole czarnucha DragTech to okazja.
Smieszki heheszki ale nawój wygląda fajnie przynajmniej na tym zdjęciu :facepalm:

I nawet przyzwoity nawój :)
Łączy nas pasja :) No i zloty SiG :D

Mapka forumowiczów<= Link do mapki :)

Offline rek974

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 13
  • Ulubione metody: waggler method
« Odpowiedź #63 dnia: 04.12.2018, 20:26 »
Najważniejsze jest to, że hipoteza Riemanna nie poszła się jebać...
Jarek

Offline toked

• Użytkownik
  • **
  • Ulubione metody: bolonka
« Odpowiedź #64 dnia: 04.12.2018, 21:39 »
Wtrącę słówko no może dwa. widzę koledzy, że większość z Was oceniła już te wędki, zapewne nawet nie mając i w ręku. Nie należe już do najmłodszych osób i powiem tak, wędkuję już od 1980r i od tego czasu "przerzuciłem" sporo sprzętu, głównie feederowego (kiedyś gruntowego) i spławikowego. Od początku byłem zafascynowany sprzętem shimano i tak zostało do dzisiaj, większość sprzętu to właśnie tej firmy, ale w 2011r nabyłem pierwszego feedera Fujitsu, kijek kupowałem w ciemno bo nigdzie nie było ani słowa o tej firmie, nie był tani bo jak już wcześniej pisałem kosztował ponad 1000zł. Po zobaczeniu a potem po testach nad wodą kupiłem drugiego, następnie trzy wędki matchowe też nie tanie. Do sedna, na rynku było wiele firm które oferowały super sprzęt w tym Daiwa ale ja wybrałem właśnie Fujitsu, co znaczyło, że nie może być kiepskim sprzętem (moja opinia). Apsolutnie nie namawiam do zakupu ale apeluje do osób które posiadają te wędki niech one się wypowiedzą o ich wadach lub zaletach, chętnie posłucham ich spostrzeżeń, może się mylę co do ich fajności.

Offline N3su

• Ekspert
  • Reputacja: 319
  • Ulubione metody: spinning
« Odpowiedź #65 dnia: 04.12.2018, 21:43 »
Daj jakieś zdjęcia albo materiały gdzie można zobaczyć je w akcji, bo tak możemy gdybać co do ich domniemanej jakości.

Offline toked

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #66 dnia: 04.12.2018, 21:49 »
Daj jakieś zdjęcia albo materiały gdzie można zobaczyć je w akcji, bo tak możemy gdybać co do ich domniemanej jakości.

Próbowałem już wstawić fotkę z nad wody ale nie wchodzą mi, za każdym razem wyskakuje komunikat, że są za duże. Pomagał mi już Łuki ale nic nie dało, może zwyczajnie mój komputer tego nie potrafi albo ja. Jutro postaram się zrobić za dnia kilka fotek i wtedy jak nie wejdą to prześlę komuś a on to zrobi, zobaczymy.

Offline ju-rek

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 65
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #67 dnia: 04.12.2018, 21:51 »
Wejdź na tą stronę http://zmniejszacz.pl/, wczytaj zdjęcia i pobierz zmniejszone. Powinny wtedy dać się "załadować" na forum.

Offline mjmaciek

• Ekspert
  • Reputacja: 938
    • Galeria
  • Ulubione metody: feeder
« Odpowiedź #68 dnia: 04.12.2018, 21:55 »
Jeszcze z trzy tygodnie bedziesz wstawiał te fotki -ty to moze w koncu ci doplynie ten kontener.
Na powaznie weś przeslij normalne zdjecia do konia bo z tego co pisze to jest zainteresowany jesli uzna za stosowne to moze je wstawi.
Bo tak wychodzi na to ze moze i sprzedajesz merca za pare groszy ale to w ciaz opowiesci...
Maciek

Offline Mario1988

• Ekspert
  • Reputacja: 123
  • Niemożliwe nie istnieje
    • Galeria
    • Mapa forumowiczów SiG
  • Ulubione metody: waggler i feeder
« Odpowiedź #69 dnia: 04.12.2018, 21:57 »
Wtrącę słówko no może dwa. widzę koledzy, że większość z Was oceniła już te wędki, zapewne nawet nie mając i w ręku. Nie należe już do najmłodszych osób i powiem tak, wędkuję już od 1980r i od tego czasu "przerzuciłem" sporo sprzętu, głównie feederowego (kiedyś gruntowego) i spławikowego. Od początku byłem zafascynowany sprzętem shimano i tak zostało do dzisiaj, większość sprzętu to właśnie tej firmy, ale w 2011r nabyłem pierwszego feedera Fujitsu, kijek kupowałem w ciemno bo nigdzie nie było ani słowa o tej firmie, nie był tani bo jak już wcześniej pisałem kosztował ponad 1000zł. Po zobaczeniu a potem po testach nad wodą kupiłem drugiego, następnie trzy wędki matchowe też nie tanie. Do sedna, na rynku było wiele firm które oferowały super sprzęt w tym Daiwa ale ja wybrałem właśnie Fujitsu, co znaczyło, że nie może być kiepskim sprzętem (moja opinia). Apsolutnie nie namawiam do zakupu ale apeluje do osób które posiadają te wędki niech one się wypowiedzą o ich wadach lub zaletach, chętnie posłucham ich spostrzeżeń, może się mylę co do ich fajności.

Witaj kolego.
Myślę, że nikt tu z forum nie potraktował Twoich opinii jako reklamy. Śledzę owszem ten wątek i można się zastanawiać nad wieloma rzeczami. Nie można jednak wykluczyć, że kijaszki które posiadasz nie mogą być perełkami. Jeżeli odpowiadają one Tobie... To niezależnie od opinii kogokolwiek (zwłaszcza kto nie miał tych kijków w rękach),uważam, że jest to najważniejsze. Satysfakcja użytkownika - w tym przypadku Ciebie - o to w tym wszystkim chodzi i takie jest moje zdanie. I jeżeli jest Pan zadowolony... To tylko się cieszyć :)
Łączy nas pasja :) No i zloty SiG :D

Mapka forumowiczów<= Link do mapki :)

Ryba1987

• Gość
« Odpowiedź #70 dnia: 04.12.2018, 22:05 »
Mam do Skierniewic 40km, jak chcecie to na upartego się przejadę i porobie fotki wszystkiego.. tyle że mi się nie chce :D

Offline toked

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #71 dnia: 04.12.2018, 22:08 »
Jutro za dnia zrobię kilka fotek i pogadam z koniem, jak się zgodzi to prześlę mu i on wstawi je na forum.

Offline mjmaciek

• Ekspert
  • Reputacja: 938
    • Galeria
  • Ulubione metody: feeder
« Odpowiedź #72 dnia: 04.12.2018, 22:09 »
Mam do Skierniewic 40km, jak chcecie to na upartego się przejadę i porobie fotki wszystkiego.. tyle że mi się nie chce :D

I to jest konkret :beer: :thumbup: :bravo:
Maciek

Offline Stan

• Ekspert
  • Reputacja: 209
« Odpowiedź #73 dnia: 04.12.2018, 23:54 »
Ja bym tam Ryba nie ryzykował na Twoim miejscu tej wyprawy do Skierniewic, bo jeszcze się okaże, żeś się chłopie strasznie sfrajerował z tym Aventusem... Szukałes super kija gdzieś u Angoli, a tu się okazuje, że pod samym nosem miałeś Shoguna od Fuitsu, który jeśli wierzyć opisowi, bije tego Aventusa jak nie przymierzając - Murzyn naszego Adamka w ostatniej walce pupila Rydzyka :D Jak to mówią - najciemniej zawsze pod latarnią :D

Offline toked

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #74 dnia: 05.12.2018, 00:02 »
Mam pytanie czy znajdzie się ktoś kto wrzuci zdjęcia na forum, są zrobione, może nie cudownie ale cos na nich można zobaczyć, tylko prośba żeby ktoś na priv podał namiary to ja je prześlę.