Jednak zdecydowałem się, aby ten wpis zrobić.

Wracając późno do domu w dniu finału Fan'O'Mani, uprzedził mnie Marcin Cichosz podając wyniki.
Jak to wygląda z mojej strony.

Sektor A
Bracia, Bartosz i Piotr K.(waga 28780) zajęli 1 i 2 miejsce w swoim sektorze.Patrząc na wszystkie sektory, Bartosz uplasował się na 3 pozycji z wynikiem wagowym 41440 tym samym zdobywając jedynkę sektorową, odławiając spore rybska. Dzień wcześniej, rywalizował z bratem Mateuszem i Marcinem Staręgą siedząc im na ogonie, był tuż za nimi.
Janusz Sut, niestety poległ w sektorze zajmując 5 miejsce, dzień wcześniej był na 2 pozycji sektorowej za Angelo de Pascalis-em z wynikiem podbnym do dzisiejszego 14kg.
Andrzej Ślosarz, zajął 3 miejsce w sektorze(19680), gdzie dzień wcześniej zrobił podobny wynik wagowy.
Michał Kobylarz był 4 (16200), w dniu porzednim z 2-ką. sektorową złowił 5 kg. więcej.
Sektor B
Tutaj Mariusz Stachowiak(FF)(tura II - 1 sektorowa) z wagą 45790, przegrał jedynkę sektorową o jedną płotkę z Angelo... który miał 46140. Wystarczyło 360 g. do zwycięstwa w sektorze.
Angelo de Pascalis, wygrał sektor. Doświadczenie i walka do końca z Mariuszem musiała być bardzo ciekawa.
Marcin Smulik(34580), z pozycją 3-cią. jak z dnia poprzedniego.Wagowo patrząc - całkiem dobry wynik.
Marcin Owczarek na pozycji 4-ej. z wagą 16620.
Marcin Cichosz(FF) słabo połowił (7320) i był 5-ty.(chyba... z Januszem zarwali nockę) a łowił podobnie jak dzień wcześniej Marcin Owczarek(7260)
Sektor C
Faworytem tutaj był Marek Podobas, który wcześniej wygrał sektor(tura I) i przegrał jedynkę z Desem w turze II. Okazało się, że Marek był 3-ci. z wagą 19320 zaraz za Emilem Kosińskim 19600.( również płotka ograła Marka)
Emil dzień wcześniej dobrze połowił z wagą 37 kg.
Andrzej Półroczniak(14720) i Mateusz Filipiak(9720), rywalizację zakończyli na miejcach 4 i 5-ym. w sektorze.
Piotr Thaut, wygrał sektor C z wagą 36160. Zrobił pogrom. W rundzie I i II wagowo też dobrze łowił(wspominałem). Widać taktyka zaowocowała.
Sektor D
Marcin Staręga trafił na mocną ekipę.( to była dopiero rywalizacja) Wywalczył 2-gie. miejsce w sektorze z wagą 36660. Wcześniejsze tury również wagowo dobrze łowił jak wyżej wymieniony Piotr T.
Adam Niemiec(I-2;II-2) był za Marcinem na pozycji 3-ej. z wagą 29620.
Patryk Grabczyński był 4-ty. z wagą 24300 przed ostatnim zawodnikiem sektora.
Mariusz Milczarek z wagą 1640 zajął 5-te. miejsce.
Des Shipp, ograł sektor wagą 41840. zdobywając tym samym trzecią jedynkę sektorową,tym samym wygrywając całe zawody.Wagowo w całym turnieju(101920) przegrał z Mariuszem Stachowiakiem z FF (106830)
Sektor E
Trzech Łukaszy. Łukasz Sowa (9400) miejsce 2-gie; Łukasz Paurowicz (5780) miejsce 4-te. i Łukasz Żebrowski (5720) miejsce 5-te., który dzień wcześniej zdobył 1-kę sektorową.
Na miejscu trzecim pojawia się Tomasz Solarz z wagą 7460.
Sektor wygrywa Krzysztof Ścigaczewski (FF)z wagą 13840.( w ostatniej turze już nie trzymał "magicznego pudełka" więc wygrał)
Sektor F
Faworytem był Michał Jaworski(dwie 1 sektorowe), trafił na mało łowny sektor i zajął 2-gie. miejsce z wagą 10920. Patrząc na dzień wcześniejszy, w tym sektorze Angelo de Pascalis zrobił wynik 24460.
Sektor wygrał Bartłomiej Kacprzak z wagą 12080. Brat Paweł Kacprzak był 5-ty. z wagą 4080(mają o czym dyskutować)
Jacek Chabros z wyniekiem 7380 był 3-ci. i tym samym przegonił Mateusza Kujawiskiego z wagą 6920, gdzie wydawało się, że Mateusz wywalczy wyższą pozycję w ostatnim starciu.
Wyśmienite zawody zorganizowane przez ekipę "Feeder Fans" i sklep Drapieżnik na które nie dotarłem jako widz.
Bardzo dobrze, że macie stałych sponsorów, którzy się nie odwrócili.

Jak już kiedyś pisałem..., prawdopodobnie będzie potrzebny większy zbiornik na kolejną Fans'O'Manię.

Gratulacje za zapał, cierpliwość, poświęcony czas i wyrozumiałość najbliższych.

Zaproszenie takich zawodowców/zawodników było strzałem w 10-kę i cieszy, że się zgodzili przybyć.

Co najważniejsze Des czeka już na przyszły rok...

Marcin, dużo osób czyta. Co Ci mają napisać...? sporo osób się uczy tej Methody, więc czytają i testują jakie rady dajecie.

Bardzo możliwe, że boją się zadać pytanie.

To też jest tak.., jak sam nie piszesz i nie odświeżasz wątku to umiera naturalnie.
Pisz i się dziel czym możesz/chcesz

Ludzie nie bójcie się zapytać/pisać.

Pozdrowienia dla Wszystkich, którzy brali udział w Fans'O'Mani.

Zawodnicy z ostatnich miejsc wyjechali z ogromem wiedzy i będą teraz dużo lepszymi zawodnikami/wędkarzami. To i tak zazdrość, być nawet ostatnim - lecz być! Powodzenia Panowie !.

Jeżeli kogoś pominąłem, to przepraszam.