Mam i ja Maciuś, ale napisz, co konkretnie chcesz wiedzieć. Bo na zdjęciach i filmie od Lorpio wszystko widać. Nie wiem, co mam tu jeszcze dodawać.Jedyne drobne niedociągnięcia, jakie zauważam, to:a) Pojemniki w środku mogłyby być ciut luźniej, wszystko wchodzi na ścisk i wyjmując jedno, zawadzamy mocno o drugie.b) Te rzepy po bokach powinny być, moim zdaniem, przyklejane od spodu. Wtedy bardzo dobrze by wszystko trzymało. Tak z boku to nacisk całości na pałąk powoduje odklejanie się rzepów. Tzn. one trzymają i trzymać powinny, ale jest to wg mnie błąd w projekcie.
I ja dorzucę pytanie - czy z tym oragnizerem dołączone są te wewnętrzne pojemniki? Czy to dodatkowy zakup?
Cytat: Mario1988 w 11.03.2019, 14:06I ja dorzucę pytanie - czy z tym oragnizerem dołączone są te wewnętrzne pojemniki? Czy to dodatkowy zakup?Nie no, to już cały zestaw jest 😀
Cytat: Mosteque w 11.03.2019, 11:15Mam i ja Maciuś, ale napisz, co konkretnie chcesz wiedzieć. Bo na zdjęciach i filmie od Lorpio wszystko widać. Nie wiem, co mam tu jeszcze dodawać.Jedyne drobne niedociągnięcia, jakie zauważam, to:a) Pojemniki w środku mogłyby być ciut luźniej, wszystko wchodzi na ścisk i wyjmując jedno, zawadzamy mocno o drugie.b) Te rzepy po bokach powinny być, moim zdaniem, przyklejane od spodu. Wtedy bardzo dobrze by wszystko trzymało. Tak z boku to nacisk całości na pałąk powoduje odklejanie się rzepów. Tzn. one trzymają i trzymać powinny, ale jest to wg mnie błąd w projekcie.Michał, a czy jest możliwość całkowitego odpięcia (zdjęcia) przykrywek w małych pudełkach? wewnątrz organizera?, bo wydaje mi się trochę upierdliwe podnosić: raz dużą pokrywę organizera a później każdą osobno przy nabijaniu np: koszyka kilkoma składnikami
Teraz będę mógł pomyśleć nad sprzedażą półki bocznej z parawanem
... Teraz będę mógł pomyśleć nad sprzedażą półki bocznej z parawanem
Cytat: Mario1988 w 11.03.2019, 14:12... Teraz będę mógł pomyśleć nad sprzedażą półki bocznej z parawanem Zapomnij. Lepiej zrobisz jak oddasz ja Radziowi.