Autor Wątek: (S) Zestaw do feedera: krzesło + dodatki oraz wędki i kołowrotki  (Przeczytany 4762 razy)

Offline Fisha

• Ekspert
  • Reputacja: 87
  • Ulubione metody: method feeder
1. Krzesło CUZO F2 niebieskie- cena 150 zł
Krzesło używane przeze mnie przez dwa sezony. Trochę ważę, ale krzesło dało radę. Z mankamentów, które zauważyłem to czasem wypadną stopy z nóg (przednich) nie jest to kłopotliwe, jak się je włoży z powrotem siedzą dobrze na kilka wypadów. Druga sprawa to krzesło jest wysiedziane od normalnego użytkowania. Do krzesła dołączam torbę do transportu Kogha widoczną na zdjęciach, torba po przejściach :)
sprzedane

2. Półka boczna Jaxon AK-KZE107 - cena 100 zł.
Półka podobnie jak krzesło używane dwa sezony. Wszystko w komplecie, lekko ściorane :)
- sprzedane

3. Ramię od Arka Orzeszyny w komplecie z Guru Front Reaper - 100 zł.
Ramię używane dwa lata, podpórka dwa trzy razy na rybach, nie pasowała mi.
- sprzedane.

4. Fajki: jaxon pojedyncza długa, podwójna długa i Daiwa z regulowaną długością krótka - 60 zł. Zdjęcia wyżej. sprzedane
5. Parasol Matrix Space brolly 125 cm - 100 zł.
Rurka aluminiowa jest lekko skrzywiona, ale wchodzi do drugiego elementu. Jest małe przetarcie, które pokazałem na zdjęciu. Nigdy mi to nie przeszkadzało podczas łowienia w deszczu, albo nie zwróciłem na to uwagi.
- sprzedane
6. Wędka Puddle Chucker 10ft Carp Feeder - 300 zł.
Wędka z serii 7, o których napisano już chyba wszystko. Idealny feeder na komercję i nie tylko. Wystarczający zapas mocy na większe bonusy. Ja mam na niej karp 12 kg i jesiotr 1,20 cm. Wędkę na pewno należy wyczyścić :) W komplecie zapasowa szczytówka i pokrowiec.

7. Wędka Trabucco Precision XT SW Sensor 3.00 m - 70 g - 80zł.
Jedna szczytówka w zestawie, nie wiem jaki oz bo jest zamazane. Na zdjęciach pokazuje też miejsce, w którym była łączona szczytówka? W sumie nie kojarzę faktu, żebym ją łączył i nie wiem co to jest. Nie jestem do końca pewny, ale wędkę mam około 4 lata z czego przez ostatnie 2 lata była nieużywana.
sprzedana

8. Wędka Drennan Red Range 13ft Float - 100zł.
Wędka zakupiona w marcu 2017. Od tamtej pory na rybach była może z 10x. Od dłuższego czasu nie łowię już na spławik.
Jeszcze folia na wędce. Podczas robienia zdjęć zauważyłem, że między 7, a 8 przelotką wedka jest pęknięta. Nie wiem, czy takie rzeczy się naprawia, ale może ktoś będzie zainteresowany.
sprzedana

9. Kołowrotek MAP ACS 4000 FD - 250zł.
Kołowrotek zakupiony w marcu 2017. Używany cały sezon 2017 i dwa wypady na początku 2018 roku (przeszedłem wtedy na Aero) Kołowrotek po serwisie u Wonskiego. Na jednej szpuli praktycznie nowa żyłka Browning Cenex Feeder Mono 0,26. Na drugiej szpuli używana przez rok żyłka METHOD FEEDER MONO DRENNAN chyba 0,26.

10. Kołowrotek Shimano EXAGE 3000 SRCDH - 250zł.
Kołowrotek był przy wędce Drennan Red Range 13ft Float i podobnie jak ona prawie wcale nie używany. Na kołowrotku nawinięta prawdopodobnie żyłka Preston Preston Reflo Power 0,18 - nie jestem pewny. Sprzedaje w komplecie z dodatkową szpulą.

Do każdej przesyłki trzeba doliczyć koszt transportu kurierem około 20zł. Gabaryt jak krzesło czy wędki muszę ustalić cenę transportu. W okolicach Katowic mogę dowieść sprzęt. Wszystkie ceny do negocjacji.

Offline maciek_krk

• ⚡⚡⚡⚡⚡
  • Moderator Globalny
  • Ekspert
  • Reputacja: 520
  • Ulubione metody: waggler i feeder
Maciej, wezmę półkę Jaxon :)
Pozdrawiam,
Maciek

ProBono

• Gość
Rezerwejszyn parasol do momentu powrotu z pracy 16:00. Później napisze priv. Te fajki to komplet po 60 zł? Czy można np Daiwe wytrącić z zestawu?

Offline Groch

• Użytkownik
  • **
  • Reputacja: 13
  • Ulubione metody: feeder i spinning
Rezerwuję krzesło oraz fajki.

Offline zgrozik

• Ekspert
  • Reputacja: 141
    • Galeria
    • Debeściaki
  • Ulubione metody: waggler i feeder
Jedna szczytówka w zestawie, nie wiem jaki oz bo jest zamazane. Na zdjęciach pokazuje też miejsce, w którym była łączona szczytówka? W sumie nie kojarzę faktu, żebym ją łączył i nie wiem co to jest. Nie jestem do końca pewny, ale wędkę mam około 4 lata z czego przez ostatnie 2 lata była nieużywana.

Maćku, to nie jest łączenie. Szczytówki Trabucco są oznaczone taką właśnie omotką, a przy okazji pomaga to zgrubienie w wyciąganiu i wkładaniu.
Ta konkretnie szczytówka to Light Action.
Piotr

Offline Buba

• Ekspert
  • Reputacja: 39
  • Ulubione metody: bat i feeder
Jeśli można, rezerwuję MAP ACS 4000 FD do 20:00.
Pozdrawiam.

Offline linus1

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 12
  • Ulubione metody: tyczka i feeder
Trabucco Precision bym przytulił.Reszta priv.

Offline Fisha

• Ekspert
Rezerwejszyn parasol do momentu powrotu z pracy 16:00. Później napisze priv. Te fajki to komplet po 60 zł? Czy można np Daiwe wytrącić z zestawu?
Parasol klepnięty dla Ciebie, fajki i krzesło zarezerwowane dla kolegi Groch.

Offline Fisha

• Ekspert
Jeśli można, rezerwuję MAP ACS 4000 FD do 20:00.
Pozdrawiam.
Kołowrotek MAP zarezerwowany

Offline Fisha

• Ekspert
Trabucco Precision bym przytulił.Reszta priv.
Trabucco zarezerwowane.

Offline Fisha

• Ekspert

Maćku, to nie jest łączenie. Szczytówki Trabucco są oznaczone taką właśnie omotką, a przy okazji pomaga to zgrubienie w wyciąganiu i wkładaniu.
Ta konkretnie szczytówka to Light Action.
Dzięki za informacje.

Offline Fisha

• Ekspert
Ramię z Gru Front Reaper sprzedane

Offline key_kr

• Ekspert
  • Reputacja: 68
Stanę w kolejce do zestawu fajek.

Offline Buba

• Ekspert
  • Reputacja: 39
  • Ulubione metody: bat i feeder
Zwalniam rezerwację na Mapa.
Pozdrawiam.

Offline Fisha

• Ekspert
Wędki Trabucco i uszkodzony Red Range sprzedane.