Dyzma, chodzi o formę wypowiedzi. Jak sam zauważyłeś, jeden twój komentarz spowodował bardzo duży wzrost napięcia. Mozna zrobic to tak, aby kogos nie urazić. O to nam chodzi. 'Mówienie prawdy' to szerokie pojęcie "

Zauważ jak jest wa wielu forach w Polsce, bardzo często dochodzi do pyskówek, pojedynków, obrzucania się błotem. Tego chcemy tu uniknąć właśnie. Jeżeli zastanowisz się - to przecież wysłanie takiej prywatnej wiadomości jest o wiele lepsze.
Jako osoba administrująca, również jako zwykły użytkownik, mówię szczerze - że takie posty działaja na mnie negatywnie. Nie lubię agresji i ostrych komentarzy. Jeżeli ktoś odnosi się tak do kogoś - to może też odnieść się tak również do mnie, tak odbieram takie posty. Tak czuję się większość uzytkowników wtedy - jest co najmniej nieprzyjemnie.
Jeżeli masz jakiś pomysł jak tego uniknąć, chętnie wysłucham. Dawanie ostrzeżeń nie jest dla mnie przyjemne, podobnie jak czytanie pewnych wpisów właśnie. Szanujmy innych - wtedy sami będziemy szanowani.