Na nikogo się nie obrażam.
Wiem, że pewnie macie mnie już serdecznie dość bo marudzę i wybrzydzam:-)
Jak pisałem, Feeder wybrany na pierwszy. Kołowrotki zawęziłęm do trzech firm i modeli. Na 90% kupię Ecusimę. Na 100% kupię Ninję... tylko tu właśnie chcę trafić a info o rozmiarze nowej mnie wstrzymało bo nie znalazłem zdjęcia gdzie są obie w tym samym rozmiarze 4000.
Koszyczki, żyłki już w miarę ogarnięte i tylko przeglądam koszyk czy aby dobrze wybrałem.
Wędzisko do spławika... tu się zgubiłem bo miałem kupić jaxona genesis Pro Match ale przelotki, wpisy że Feeder się im udał ale reszta już nie koniecznie dało do myślenia.
Zapewne jeśli kiedyś będę wolny czasowo to chętnie skorzystam z możliwości spotkania , pooglądania i podyskutowania o sprzęcie bo to napewno da więcej niż suche opisy w sieci i zachwalanie sprzedawców tego co mają na stanie nie koniecznie by sprzedać mi sprzęt fajny a bardziej by wcisnąć to co nie schodzi.
Padały tu propozycje wędzisk, ale częsć już niedostępna w sprzedaży a jak są to w dziwnych cenach resztki, lub po prostu mi nie podpasowały.
Wiem, że jak już się wdrożę, potrzymam kilka kijów w ręku, poużywam kołowrotków to zapewne sam zacznę wiedzieć co mi będzie pasowało a od czego będę stronił.
Taka droga nowicjusza w każdej dziedzinie