Maciej dlaczego odradzasz Boatmana? Bo nie ukrywam, że na wiosnę napaliłem się jak szczerbaty na suchary, by go kupić. A teraz mój zapał minął, po Twoim komentarzu.
Nie napisałem że odradzam tylko że śledze temat... i że ludzie sprzedają. Co do tej łódki polecam live trotki z gosciem który to sprzedaje na pl , na fejsie masz nawet grupy z tymi łódkami. Wejdź popytaj ludzi sam stwierdzisz czy warto...
Dla mnie jako użytkownika te komory są nie do przyjęcia jak ułożyć w tym zestaw aby sie nie poplątał.
Na livach gość tłumaczy się z tematu fali a możliwości wlewania się wody przez ten korek przedni.
Temat długości trzymania aku....
Na fejsie ludzie poszą tez o utracie zasięgów.
Aby być zadowolonym trzeba zdobyć wiedze by nie kląć potem.
Ostro marketingowo weszli na rynek..... jak DNA miała to być najlepsza łódka na rynku a po dwóch latach firmy nima... serwisu nima... części nima...
A to bardzo ważna kwestia jak sprzedawca sie zwinie człek zostaje bez wsparcia.
A łódka to jednak zbiór części które mogą sie zepsuć.
Ja na wypadzie 72 godz robie po kilkanaście kilometrów także sprzęt musi być sprawny.
Maćku nie masz pojęcia o łódkach Boatman tak jak ja o Prolamach. Wszystko co piszesz jest nie prawda, używam tej łódki od maja tego roku wyważąc zestaw na 200 do 300 m, nigdy nie mając problemu, nawet przy silnym wietrze. Rozumiem, że posiadasz Mercedesa i trudno będzie Ci chwalić Opla. Dla ludzi chcących zasięgnąć porad odnośnie łódek Boatman polecam grupę na FB. Tak w ostatnim czasie bylo sporo ofert sprzedaży, nawet po ok 700zl, gdzie nowa kosztuje 1100 zl, ale tylko dlatego, że pojawił się nowy model a nie dlatego, że są do bani. To był najlepszy dla mnie sezon, bijąc moje PB, w dużej mierze dzięki tej małej łódce, w której wywożąc zestaw nic nigdy się nie placze. Ale najlepiej pisać źle, nigdy samemu nie testując a czytając opinie i mając swoją znacznie droższą! 
Wysłane z mojego RMX2155 przy użyciu Tapatalka
He... zastanawiam się po co wogole co kolwiek tu pisać jak od razu jest jeb...
Ja napisałem co mi nie pasuje w tej łódce , widziałem ją dwa razy w akcji na zasiadkach po trzy dni. Widziałem co potrafi i jakie ma słabe strony. A że fale łyka i może się zatopic ......

Co napisałem przewiń w góre .... i sam poleciłem zasięgnąć jezyka.
Wpierw poczytaj potej ciągnij lejce.