Poszalałby https://www.olx.pl/oferta/ford-buggi-quad-1-3-benzyna-red-bull-12-dunlop-super-stan-okazja-CID5-IDiNaOj.html#84df5eb26f(jak coś to, to nie moje)
Fajna kaczka lub jak kto woli biedronka zastanawia mnie jak to jest zarejestrowane bo na pewno nie na auto osobowe, chyba że ktoś przymyka oko podczas przeglądu.
Samochód osobowy nie może mieć kół wystających poza obrys pojazdu, chyba że na przegląd zakłada inne a te tylko w teren
Ja ujeżdżałem e39 2.8 benzyna. Przekochane auto Wiadomo marka specyficzna, kupując kilkunastoletnie BMW można wpierdzielic się na niezła mine, ale to jak z każda marka w sumie... z roczników o których piszesz najlepsze silniki to 3 litrowy diesel i 2,5 benzyna. Koszty utrzymania nie są najniższe ale auto odwdzięcza się super komfortem, perfekcyjnym prowadzeniem no i te dwa silniki już w miarę odpychają taka ciężka budę.
Właśnie wczoraj kolo z niemiec napisał że ma mazde 323 f ale młodszą ale przebieg 96 tys od 1 właściciela, rok 2004 cena 1400 euroA jeśli pytasz o bmw to dawaj na pw i mogę prace magisterską pisać od e30 e36, e32,e38 e34,e39, e46 to jakby to powiedzieć "młody gniewny " trochę "bumerów" przemieliłem