Autor Wątek: Black Friday 2019  (Przeczytany 52797 razy)

Offline motov8

• Ekspert
  • Reputacja: 239
Odp: Black Friday 2019
« Odpowiedź #165 dnia: 29.11.2019, 11:09 »
Kurcze tak przeglądam od północy do teraz te oferty i jeszcze się na nic nie skusiłem.
Pamiętam w tamtym roku to wydałem kupe pieniędzy. Może przez to, że w AD kupiłem towar za 50% wartości czy w Duxon na przecenie 50-80% :)
W tym roku jest generalnie średnio, bo większość sklepów zrobiła 15-20%. Spodziewałem się większych przecen na spożywkę z krótkim terminem ważności, ale nic nie ma. A kupować za -20% kulki proteinowe topowych producentów, gdzie termin ważności będzie do wiosny to tak średnio.

Co mnie zaskoczyło to kiepska oferta rodzimych producentów. Naprawdę chciałem kupić POLSKI towar (kulki proteinowe), ale nie ma żadnej promocji.
Jak wiecie to nie lubię Tandem Baits, ale chciałem im dać drugą szansę. W tamtym roku na oficjalnej stronie bez promocji, w tym roku tylko 10%, gdzie w byle jakim sklepie kupie towar taniej niż u producenta. Sprawdziłem też niszowych producentów, których jest pełno na rynku, ale też bez większej promocji jak 10%. I jak ja mam coś kupić i wesprzeć chłopaków... wywalę 30 zł/kg kulek, które okażą się klapą...

Mogę tylko pogratulować Drapieżnikom, że odrobili zeszłoroczną lekcję. Pomimo, że ich nie lubię przez zawyżone ceny to tutaj mocno plusują.
Na pewno ich obroty w ten dzień będą takie jak za 4 miesiące w sezonie :)

Offline fishunter1990

• Ekspert
  • Reputacja: 905
  • Przystawka i Laying-on Gruntówka z alarmem
« Odpowiedź #166 dnia: 29.11.2019, 11:16 »
W Ravenie:

Wolę łowić niż łapać...🎣🍺😉

Offline selektor

• Ekspert
  • Reputacja: 1460
  • Ulubione metody: waggler method
« Odpowiedź #167 dnia: 29.11.2019, 11:25 »
Przy obecnym kursie funta(ok 5,28 Visa) zupełnie nie opłacało się kupować w AD, a chłopaki z Drapieżnika pięknie wbili się w rynek w Black Friday :) :thumbup:

O Panie od miesięcy nie śledziłem kursu funta, ale co się dzieje z tym funtem. Brytyjczycy odkryli kopalnie króla Salomona, czy polska gospodarka tak mocno się rozwija w dół dzięki obietnicom rządu, że i waluta pikuje :P  A ja głupi liczyłem, że z 4,6 zł jeszcze spadnie przez tych, którzy mówią, że wychodzą z imprezy, jednak tak naprawdę zostają. 

Offline Tell me Artur

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 18
  • Ulubione metody: gruntówka + sygnalizator
« Odpowiedź #168 dnia: 29.11.2019, 11:27 »
Kurcze tak przeglądam od północy do teraz te oferty i jeszcze się na nic nie skusiłem.
Pamiętam w tamtym roku to wydałem kupe pieniędzy. Może przez to, że w AD kupiłem towar za 50% wartości czy w Duxon na przecenie 50-80% :)
W tym roku jest generalnie średnio, bo większość sklepów zrobiła 15-20%. Spodziewałem się większych przecen na spożywkę z krótkim terminem ważności, ale nic nie ma. A kupować za -20% kulki proteinowe topowych producentów, gdzie termin ważności będzie do wiosny to tak średnio.

Co mnie zaskoczyło to kiepska oferta rodzimych producentów. Naprawdę chciałem kupić POLSKI towar (kulki proteinowe), ale nie ma żadnej promocji.
Jak wiecie to nie lubię Tandem Baits, ale chciałem im dać drugą szansę. W tamtym roku na oficjalnej stronie bez promocji, w tym roku tylko 10%, gdzie w byle jakim sklepie kupie towar taniej niż u producenta. Sprawdziłem też niszowych producentów, których jest pełno na rynku, ale też bez większej promocji jak 10%. I jak ja mam coś kupić i wesprzeć chłopaków... wywalę 30 zł/kg kulek, które okażą się klapą...

Mogę tylko pogratulować Drapieżnikom, że odrobili zeszłoroczną lekcję. Pomimo, że ich nie lubię przez zawyżone ceny to tutaj mocno plusują.
Na pewno ich obroty w ten dzień będą takie jak za 4 miesiące w sezonie :)

TTCarp -30%
Carp Life -20%

Offline Azymut

• Ekspert
  • Reputacja: 578
  • Ulubione metody: waggler i feeder
« Odpowiedź #169 dnia: 29.11.2019, 11:34 »
Mnie osobiście też 20% nie satysfakcjonuje. Zasadniczo z większych rzeczy nie potrzebuje nic, myślałem o zakupie mikro pelletu na zapas, ale 11 złotych za Skrettinga nie powoduje u mnie gorączki zakupowej.

Także ja w ten BF nie wydam ani złotówki. Może za rok jak się warunki poprawia.
https://www.instagram.com/match_n_feeder/

PB:
Karp 93 cm, (83 cm PZW)
Amur 83 cm,
Jesiotr 110 cm,
Lin 52 cm,
Karaś pospolity 41 cm,
Karaś srebrzysty 44 cm,
Leszcz 69 cm,
Jaź 50 cm,
Płoć 37 cm.

Offline Koń

• Moderator Globalny
  • Ekspert
  • Reputacja: 533
« Odpowiedź #170 dnia: 29.11.2019, 11:44 »
A ja sie przyznam bez bicia, że skusiła mnie cena jednej pierdoły. Dołożyłem dwie paczki zanęty do darmowej przesyłki i starczy.

Z Glin Natura jedzie za to boloneczka 5 m do łowienia centerpinem, za 350 złotych nie mogłem się powstrzymać.

W Rockworldzie mają też bardzo atrakcyjne ceny.

Offline Łuki

• Ekspert
  • Reputacja: 304
  • SiG
« Odpowiedź #171 dnia: 29.11.2019, 11:47 »

WARIAT !
...to królestwo...

Pozdrawiam.

Offline Łuki

• Ekspert
  • SiG
« Odpowiedź #172 dnia: 29.11.2019, 12:03 »
Ja, jeszcze nic nie kupiłem i chyba nie kupię. Zapytałem i MBP będę miał dopiero w poniedziałek ;D  Real, Black Friday
...to królestwo...

Pozdrawiam.

Offline Deftones

• Ekspert
  • Reputacja: 76
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #173 dnia: 29.11.2019, 12:06 »
A ja zapodałem Flagmana Armadale 3,30/60 w promocji BF

Offline mjmaciek

• Ekspert
  • Reputacja: 938
    • Galeria
  • Ulubione metody: feeder
« Odpowiedź #174 dnia: 29.11.2019, 12:20 »
Baitbox LIPA!
Idzie w ślady duxona , najwyraźniej sprzedaje w sklepie rzeczy ktorych nie ma na stanie.
Miałem telefon przed chwilą z info że część rzeczy nie ma w sklepie a na flagowe promo czyli kombinezon trakera trzeba czekać.

Eh ... takie to polskie.
Dobrze że wziołem na pobranie , bo bym sie tylko w k...rwia...ł.
Maciek

Online Kozi

• Ekspert
  • Reputacja: 415
« Odpowiedź #175 dnia: 29.11.2019, 12:30 »
Niestety Baitbox tak działa ;) Ja zrobiłem zamówienie w m6tackle dodatkowo napisałem do nich maila o potwierdzenie dostępności wszystkich produktów i po 30 minutach miałem juz odpowiedz, że wszystko dostepne. A promocje też mają fajne np -30% na ccm.

Offline mjmaciek

• Ekspert
  • Reputacja: 938
    • Galeria
« Odpowiedź #176 dnia: 29.11.2019, 12:33 »
Niestety Baitbox tak działa ;) Ja zrobiłem zamówienie w m6tackle dodatkowo napisałem do nich maila o potwierdzenie dostępności wszystkich produktów i po 30 minutach miałem juz odpowiedz, że wszystko dostepne. A promocje też mają fajne np -30% na ccm.

Bo m6 to bardzo fajny sklep - polecam.
Maciek

Offline Łuki

• Ekspert
  • SiG
« Odpowiedź #177 dnia: 29.11.2019, 12:48 »
W M6 to bym najchętniej kupił Bivvy i narzutę. 1330 razem
https://www.m6tackle.com/mivardi-bivvy-professional-p-6598.html
...to królestwo...

Pozdrawiam.

Offline zbyszek321

• Ekspert
  • Reputacja: 190
« Odpowiedź #178 dnia: 29.11.2019, 13:15 »
Myślałem że Drapieżcy rzucą plecaki Koruma, a tu figa.
Zbyszek

Offline Sebula

• Ekspert
  • Reputacja: 225
  • Ulubione metody: wędkarstwo karpiowe
« Odpowiedź #179 dnia: 29.11.2019, 13:24 »
W M6 to bym najchętniej kupił Bivvy i narzutę. 1330 razem
https://www.m6tackle.com/mivardi-bivvy-professional-p-6598.html

To na co czekasz ?? Bardzo fajny sklep. Wysyłka za free, po 3 dniach paka w domu. Stany magazynowe bdb. A gdy jednej rzeczy brakowało - szybki kontakt ze strony sklepu ... Sklep godny polecenia :beer:
Pozdrawiam Seba