Kurcze tak przeglądam od północy do teraz te oferty i jeszcze się na nic nie skusiłem.
Pamiętam w tamtym roku to wydałem kupe pieniędzy. Może przez to, że w AD kupiłem towar za 50% wartości czy w Duxon na przecenie 50-80%

W tym roku jest generalnie średnio, bo większość sklepów zrobiła 15-20%. Spodziewałem się większych przecen na spożywkę z krótkim terminem ważności, ale nic nie ma. A kupować za -20% kulki proteinowe topowych producentów, gdzie termin ważności będzie do wiosny to tak średnio.
Co mnie zaskoczyło to kiepska oferta rodzimych producentów. Naprawdę chciałem kupić POLSKI towar (kulki proteinowe), ale nie ma żadnej promocji.
Jak wiecie to nie lubię Tandem Baits, ale chciałem im dać drugą szansę. W tamtym roku na oficjalnej stronie bez promocji, w tym roku tylko 10%, gdzie w byle jakim sklepie kupie towar taniej niż u producenta. Sprawdziłem też niszowych producentów, których jest pełno na rynku, ale też bez większej promocji jak 10%. I jak ja mam coś kupić i wesprzeć chłopaków... wywalę 30 zł/kg kulek, które okażą się klapą...
Mogę tylko pogratulować Drapieżnikom, że odrobili zeszłoroczną lekcję. Pomimo, że ich nie lubię przez zawyżone ceny to tutaj mocno plusują.
Na pewno ich obroty w ten dzień będą takie jak za 4 miesiące w sezonie