Autor Wątek: Okuma Ceymar czy Jaxon Genesis?  (Przeczytany 3392 razy)

Offline tstg

• Ekspert
  • Reputacja: 35
  • Łowie, bo lubię :)
  • Ulubione metody: feeder
Odp: Okuma Ceymar czy Jaxon Genesis?
« Odpowiedź #15 dnia: 26.12.2019, 15:37 »
Jak Matrix😀

Offline Adam M

• Ekspert
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #16 dnia: 28.12.2019, 13:08 »
Byłem dzisiaj na przeglądzie sklepów wędkarskich w Zgorzelcu no i panowie zawiodę was. Pisaliście że te kije są wszędzie, ale nie tutaj. Były Jaxona kije ale za 100, nawet nie pamiętam nazwy, ani jednego Matrixa, króluje firma Mistrall i Mikado, jeszcze coś z DAM było. No nie znam się na kijach z tych firm więc się nie wypowiem, pooglądałem trochę, nic mi tak na prawdę nie przypasiło. W drugim sklepie bardzo fachowa obsługa, pan powiedział, że może wszystko co chce sprowadzić, więc jestem w domu można powiedzieć :P No i porozmawialiśmy o rybkch itd. Okazało się że pan to dwukrotny mistrz świata w spiningu, widziałem go na paru filmach. Pan Grzegorz Zarębski, tytułów ma więcej, mistrzostwa europy, polski. No i niezły fachowiec od spina, szkoda że nie od metody. No ale od tej odmiany jest tutaj wielu ekspertów na czele z Lukiem, nie da się ukryć ze na metodę łowię dzięki jego filmikom. Więc sprowadzi mi Jaxona Genesis i Daiwe Ninja, bo takie kije chce zakupić. Dziękuje wszystkim za pomoc, no chyba że ktoś ma w dobrym stanie i cenie to niech pisze, zawsze można się dogadać.
Pb: sum 205 cm, 70 kilo. Karp 94 cm, 21 kilo. Lin 54 cm, 3,5 kilo. Leszcz 70 cm, 5,5 kilo. Amur 8 kilo.

Offline Alek

• Ekspert
  • Reputacja: 239
  • Ulubione metody: feeder i spinning
« Odpowiedź #17 dnia: 28.12.2019, 16:17 »
Cieszę się, że będzie miał nowe kijki, ale na litość Boską używaj spacji. :beg:
Adam

Offline Adam M

• Ekspert
« Odpowiedź #18 dnia: 28.12.2019, 17:28 »
Z pisownią mam problem, nie mam polskiej klawiatury ani w lapku ani w telefonie. Wiesz jaki problem po polsku pisać? Mam np tylko "rz", "z" z kropka nie ma, i nie wiem za chiny jak to zrobić więc męczę się pisząc. Na kompie jeszcze jakoś, na telefonie masakra, więc przepraszam, ale na to nic nie poradzę.
Pb: sum 205 cm, 70 kilo. Karp 94 cm, 21 kilo. Lin 54 cm, 3,5 kilo. Leszcz 70 cm, 5,5 kilo. Amur 8 kilo.

Offline Koń

• Moderator Globalny
  • Ekspert
  • Reputacja: 533
« Odpowiedź #19 dnia: 28.12.2019, 22:26 »
To już lepiej było się nie tłumaczyć ;) Zmiana języka w dowolnym telefonie czy komputerze jest banalnie prosta. Tutaj link znajdziesz dużo porad jak to zrobić. Jeśli będziesz miał z tym problem, chętnie pomogę :)

Twoje wiadomości poprawiłem, liczę że następnych już nie będę musiał.

Offline Adam M

• Ekspert
« Odpowiedź #20 dnia: 29.12.2019, 09:49 »
To lepiej nie będę nic pisał na telefonie tylko na lapku :P W telefonie synek tak mi coś poblokował, że nic nie mogę zrobić, nawet wifi włączyć :) Fachowiec w salonie godzinę się bawił i nie naprawił,a co do kija to mam propozycje Delphina Black Opium od kolegi z forum, siedzę i czytam o tym kiju no i się zastanawiam. Wygląda super no i na filmikach widać w nim zapas mocy, tylko długość mi nie pasuje trochę,wolałbym 330. I akcje ma parabolik, ale z opinii wychodzi ze to dobry kij.

Offline Shreku82

• Ekspert
  • Reputacja: 719
  • Ulubione metody: waggler i feeder
« Odpowiedź #21 dnia: 29.12.2019, 10:01 »
Kijek jest zacny i jeśli masz możliwość wyrwać go w dobrych pieniążkach to polecam

Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka

Patryk

Życie jest zbyt krótkie, by nie jeździć na ryby 😀