Cytat: Mario8 w 01.12.2015, 17:54Panowie mi jest obojętne gdzie , a najlepiej w Centralnej Polsce A jak blisko będzie spa lub galeria handlowa to zabiorę żonę Jak coś to możemy razem się wybrać
Panowie mi jest obojętne gdzie , a najlepiej w Centralnej Polsce A jak blisko będzie spa lub galeria handlowa to zabiorę żonę
A może zaproponujemy już konkretne terminy? Np. 20-22.0526(27) - 29.05 weekend z Bożym Ciałem3-5.06albo cuś podobnegoBędę wiedział czy mam szanse na wyjazd.
Filip napiszemy petycję do twoich rodziców, żeby udzieli zgody na wyjazd.
Cytat: zbyszek321 w 01.12.2015, 22:30Filip napiszemy petycję do twoich rodziców, żeby udzieli zgody na wyjazd.Pewnie że tak. Ktoś musi pilnować wędek
Mój kręgosłup auta już nie wytrzyma. Nawet niewygodne łóżko sprawia, że rano nie jestem w stanie się ruszyć Ale nic to! Namiot i karimata ortopedyczna i lulu jak w domu
Faktycznie opcja u Roberta wygląda super Aaa i mam nadzieje,że się pojawie i tu mam pytanie.Czy ktoś chciałby udzielić mi lekcji na temat łowienia spławikowego?Jak dobrze zrobic zestaw,gruntowanie,nęcenie?
Cytat: Mosteque w 01.12.2015, 19:57Mój kręgosłup auta już nie wytrzyma. Nawet niewygodne łóżko sprawia, że rano nie jestem w stanie się ruszyć Ale nic to! Namiot i karimata ortopedyczna i lulu jak w domu Będziesz tak znieczulony że spanie na pniu sciętego drzewa nie miałoby znaczenia
Znalazłem noclegi jakby były potrzebne jakieś 8-9 km od "Łowiska u Roberta"