Pyza, regulamin tworzyłem ja w porozumieniu z administracją. Jest to wersja wstępna i na pewno jeśli beda jakieś istotne kwestie to zostanie to skorygowane. Regulamin jest bardzo luźny i powstał bardziej ze względu na to, żeby wszyscy wiedzieli co i jak bo przy tej ilości osob trudno by było każdemu tłumaczyć jak łowimy ile czasu, na ile wędek, o ktorej itp. Weźcie tez pod uwagę, ze ludzi jest juz ponad 30, jeśli dopisze sie jeszcze z 10'osob do zlotu to w zawodach pewnie cos koło 30 bedzie startowało. Pewne rzeczy mozna robic w porozumieniu ale gdybyśmy mieli słuchać tylu głosów to tak na prawde nad regulaminem pracowalibysmy do przyszłego roku a nie zlotu w czerwcu.
Jeśli mozna, to jakie sa znaki zapytania o których piszesz? Może o czymś zapomniałem albo nie przemyślałem. 
Dam Ci jeden przykład: osoba, która wygrywa zawody. jedna osoba na I stanowisku na 1 rybę o wadze 10 kg, druga osoba jest na stanowisku II ma dwie ryby, które łącznie ważą 10 kg, zaś trzecia osoba, która jest na stanowisku III ma 10 ryb o wadze 10 kg. To trzy osoby mają tą samą wagę ryb. W Twoim przypadku wygrywa osoba, która złowiła 1 rybę, a miała niższy nr startowy. II miejsce zajmuje osoba z dwoma rybami zaś III miejsce, osoba która miała najwięcej ryb i najwięcej się napracowała na tych zawodach.
To chyba coś nie tak... Powinno być, jeżeli jest jedna tura zawodów, to przy tej samej wadze powinna wygrać osoba, która ma najwięcej ryb. A nie ta osoba, co powiedzmy miała niższy nr startowy a fuksem złapała rybę. Ale na fuksie i szczęściu takie zawody polegają. A żeby mieć więcej szczęścia to trzeba temu pomóc

Są jeszcze inne kwestie - związane z wywózką zestawów - łódką lub w inny sposób. Oraz czy można łowić na martwą rybkę lub na żywca; ryby łowimy wymiarowe czy nie wymiarowe? Nawet jeśli chodzi o spinningowanie na swoim stanowisku... Odniosłem się do tego tematu, w sposób taki co zauważyłem, że niektórzy koledzy tutaj preferują.
Za co przepraszam, ja na ten zlot nie jadę, bardzo mi przykro, moje zasady - życzę Panowie dobrej zabawy.
Pozdrawiam