Jeżeli to było napisane w czasopiśmie to gratulacje za wysiłki , ogólnie mam wrażenie że te wszystkie czasopisma to biuletyn reklamowy wszystkich firm z UK. Jeszcze nigdy nie słyszałem, nie przeczytałem nic złego o produkcie opisywanym przez te wydawnictwa. Jeżeli jakiś produkt miał wady lub słabe punkty to wręcz chwalili że ta taką cenę nic lepszego nie ma.
Bo takie podejście mają gazety, i to nie brytyjskie ale wszystkie. Nie zrażają nikogo do siebie i skupiają się na pokazywaniu plusów danego produktu. W ten sposób nie tracą reklamodawców. Trzeba więc podchodzić do tego na luzie. Sam brak Prestona budzi już wielkie wątpliwości. Podobnie jak kije Browninga, które ciężko znaleźć, tym bardziej w katalogu.
Łukasz to jest pismo faktycznie "reklamujące " czy "wielbiące" produkty z UK ,zastanawia mnie brak Prestona ale może po zastąpieniu Dutch Mastera nowym modelem nie chcieli pisać głupot

Piszą o kijach jakie mają na rynku, do tego to ich firmy przodują, więc tu się nie czeka na to, co wypuści Jaxon albo Tubertini

Stąd skupienie na tym, co mają u siebie. Ogólnie trzeba podchodzić na luzie do takich zestawień. Warto za to mieć rozeznanie jakie kije wchodzą w grę. Bardzo dziwny jest tu brak Prestona, i zastanawiam się jaki był powód ominięcia Dutch Masterów.
.