Cześć. Co prawda wędkarzem nie jestem, ale pomyślałem, że najlepiej zapytać o poradę wędkarzy. Koledzy z pracy podesłali mnie tutaj po swoich poradach.
Poszukuję torby o dość specyficznym wymaganiu. Chciałbym w niej przenosić butelki i spryskiwacze o wysokości 28-32 cm (najwyższa butelka) oraz jakieś drobiazgi do tego. Jak szukałem to najbardziej przypadły mi do gustu torby wędkarskie ze względu na "skrzyniowa" komorę, w której mógłbym to postawić. Może będziecie w stanie coś doradzić.
Nie chciałbym jednak pozostać gołosłownym i pogrzebałem trochę i oto co mi się spodobało i co znalazłem:
1. Jaxon XAB02, jednak nie wiem jak rozumieć wymiary: 54/32/42CM. Dobrze rozumiem, że patrząc od góry mamy prostokąt 54x32 cm i wysokość tej torby to 42 cm? Generalnie mam na myśli tutaj wszystkie wymiary Jacobs z katalogu.
2. Jaxon XAB01 - co prawda 30cm, ale liczę, że klapa się trochę "podda"
3.Jacon XTA14 - chyba dość sztywna, wygląda na fajny sprzęt.
4. Jaxon XTA08 - wygląda ok, jednak mam wrażenie, że to taka "szmacianka" i wolałbym zamek w formie "klapy", żaby nie ściskać butelek. To się chyba otwiera jak zwykła torba na środku, tak?
5. NGT 709, ale wydaje się miękka i mam wrażenie, że dno się "zapadnie"
Może ktoś z Was posiada któraś z toreb i mógłby mi zmierzyć komorę, czy nie wiem, przymierzyć jakąś litrowa butelkę oleju czy coś podobnego. Ciężko znaleźć jakieś recenzje czy zdjęcia ze środka. A może coś doradzić? Torba nawet nie musi być nowa. Co do dodatkowych kieszenie to na jakieś drobiazgi ewentualniez chociaż jakby miała jakieś przegrody czy coś to nie pogardzę

Pozdrawiam i życzę miłego dnia