Wydaje Ci sie ze dobrze sie trzyma i ze dziala dobrze.
Nie namawiam.Kiedyś żyłkę wiązalem do kijka ściętego z krzaka obok. I dopóki nie poznalem prawdziwej wędki tez się sprawdzało. A może tylko tak myślałem.
Ja już drugi sezon użytkuje bubel za 30zł i również jestem zadowolony jakbym miał nóż za większą kwotę. Kosze nim praktycznie wszystko od wyschniętych gałęzi, otwieram puszki, tnę drzewo na ognisko, dosłownie o niego nie dbam, a się trzyma dobrze http://allegro.pl/olbrzymi-noz-mysliwski-columbia-wojskowy-n254-i5224218026.html
A ja od 3 lat posiadam Leathermana wersję Wingman, jestem mega zadowolony, nożyk który posiada wszystko co jest mi potrzebne np. na rybach Ciekawostka, kolega ma ten sam nóż ostatnio napisał maila do serwisu Leathermana z wiadomością, że po 5 latach jego nóż dostał luzów, bardzo łatwo rozkładał się w kombinerki i chciałby wiedzieć jak może to naprawić, odpisali żeby wysłał im swój nóż to wymienią go na nowy bez żadnych kosztów, i faktycznie ma nowy nożyk ^_^
Cytat: Marcin w 03.09.2015, 09:17A ja od 3 lat posiadam Leathermana wersję Wingman, jestem mega zadowolony, nożyk który posiada wszystko co jest mi potrzebne np. na rybach Ciekawostka, kolega ma ten sam nóż ostatnio napisał maila do serwisu Leathermana z wiadomością, że po 5 latach jego nóż dostał luzów, bardzo łatwo rozkładał się w kombinerki i chciałby wiedzieć jak może to naprawić, odpisali żeby wysłał im swój nóż to wymienią go na nowy bez żadnych kosztów, i faktycznie ma nowy nożyk ^_^Bo leatherman robi bodajze najlepsze toole na swiecie (przynajmniej tak postrzegane) - dobry wybor