Mój pierwszy feeder. Mam do tej pory, służy mi teraz pod wagglera. Bardzo fajne wędzisko w przystępnych pieniążkach. Akcja pół-paraboliczna. Karpie 5-10kg dadzą dużo frajdy Do 70m poleci.
Cytat: ledi12 w 18.07.2021, 15:28Mój pierwszy feeder. Mam do tej pory, służy mi teraz pod wagglera. Bardzo fajne wędzisko w przystępnych pieniążkach. Akcja pół-paraboliczna. Karpie 5-10kg dadzą dużo frajdy Do 70m poleci.Dosyć mocnym feederem łowisz na spławik?
To jest Twoja pierwsza wędka i zaczynasz czy masz już doświadczenie w feederze ?
Zerknij sobie na Flagmana legend 3,6m do 100gr
To taki sztywniejszy progress ale lepiej się nim rzuca ,a zapas mocy ma spory ,miałem legenda i cast mastera więc porównanie mam
Ja używałem Dragony mega baits stealth feedery około 400gr wagi mi pasowały ,dużo zależy od marki np. nowe Daiwy seri lt wielkości 4000 to są maleństwa poniżej 300gr wagi ,popatrz na rynek, według mnie 400gr albo ciut wyżej czy niżej i będzie ok
Do tego patyka 3,6m kołowrotek z Daiwy lt np. exceler czy fuego lt, musiałbyś wziąść największy rozmiar ,ale warto