Siemanko, mam kolejny problem. Ostatnio kupiłem podbierak, jak rodzice się dowiedzieli ile dałem, chcieli mnie powiesić.
Teraz szykuje się kolejny zakup. Otóż spodobał mi się ten picker, a przymierzam się do łowienia na jeziorach na metode, koszyki myślę max te 30-35g plus zanęta, dlatego chciałem was spytać co o nim sądzicie? Wiadomo, rybki to karpie, leszcze, liny, na te będę głównie się nastawiał.
Na youtube jest jeden filmik z tym wędziskiem w roli głównej, gdybyście mogli to dla mnie zrobić, zobaczcie go sobie, tylko na filmiku występują z tego co zauważyłem inne długości (ale mam nadzieję, że praca nie będzie się różniła zbyt mocno, bo ta akurat bardzo mi się w nim podoba).
Wędka ugina się głęboko, jak myślicie do jakich wagowo rybek będzie się łowiło przyjemnie i czy da rade z tymi koszykami? Nie chce, żeby była zbyt słaba.
Wolę najpierw pogadać z wami na ten temat trochę, może podzielicie się swoimi spostrzeżeniami, niż wydawać sporo pieniędzy.
Ps. Jak rodzice usłyszą o kolejnym takim wydatku to już na pewno będzie po mnie, kto mnie przenocuje?