Autor Wątek: Zanęta do Methody na jesień  (Przeczytany 27249 razy)

Offline jaco

• Ekspert
  • Reputacja: 54
  • Jacek
  • Ulubione metody: method feeder
Odp: Zanęta do Methody na jesień
« Odpowiedź #30 dnia: 24.09.2015, 19:39 »
Cena wysoka, ale jakie efekty :D od początku sezonu zużyłem dwie paczki MMM  i  po dobraniu odpowiedniej ,nie za drogiej zanęty na wypełniacz ,cena robi się bardzo korzystna,wystarczy policzyć.A jakoś znacząco lepsza od ogólnie dostępnych zanęt. , W chwili obecnej używam mixu na bazie Robin Reda z Dynamite Baits ,zapach jest bardzo intensywny,tłusta (zmielony pellet) , proporcje ,nawet 1:2 i mamy bardzo ciekawą zanętę ,bardzo skuteczną bynajmniej u mnie. A przygotowanie mixu to czysta przyjemność ,rajcuje mnie to okropnie :P
Pozdrawiam
Jacek

Offline Nathaniel

• Ekspert
  • Reputacja: 32
  • Ulubione metody: feeder
« Odpowiedź #31 dnia: 24.09.2015, 22:15 »
mógłby dorzucić do paczki opakowanie haków :D
Zanęty DB są tańsze niż SONUBAITS ,a to z tego względu ze DB jest dostępne w sklepach stacjonarnych a Sonubaits tylko w internecie.Sonu kosztuje 50-55 zł w necie a DB 38zł w stacjonarnym wiec korzystam z DB.Pozdro :D

Na serio? Nie wiedziałem... U mnie DB i Sonu są w tej samej cenie, Bait-tech też, Sensas podobnie. Zmowa cenowa :D
[/quote]Bait-tech 2 kg 47 zl z przesyłka ,Sensas 1 kg 32 z przesyłka POLAND DROGI oj  DROGI

Offline Nathaniel

• Ekspert
« Odpowiedź #32 dnia: 24.09.2015, 22:17 »
LUK pogrzeb trochę na polskich stronach to się przekonasz jaka to zielona wyspa z naszego kraju jest(alledrogo)
http://sklepdrapieznik.pl/sklep/2397-zanety-sonubaits-supercrush-i-supercrumb link do porównań

Offline Nathaniel

• Ekspert
« Odpowiedź #33 dnia: 24.09.2015, 22:22 »
Panowie stoje przed wyborem zanęty na jesienne sesje na mojej komercji. Łowisko z duża populacją karpia i amura (od wigilijnych po okazy ponad 20 kg). Woda 10 h średnia głebokość 2 m, namułek 20-30 cm. Zestawy lokuję głownie 30-40 m od brzegu ale zdarza się też że rzucam bardzo blisko. Wędkuję głowie na metode podajnikami 30-40 g. Moja dotychczasowa zanęta to miks 50/50 MMM z kruszonymi peletami i mielonymi konopiami oraz pellet zanętowy 2 mm także z Sonu. W Czerwcu, Lipcu i Sierpniu super sesje zawsze kilka rybek meldowało się na macie a we Wrześniu załamanie. 5 sejsii z jedną rybą w podbieraku. Muszę zachęcić jakoś te cyprinusy do wspólpracy. Popowiedzcie jaką zanęte wybrać z Sonu. Myślę o Match Method Dark lub Spicy Meaty Method Mix?
A próbowałeś na Swim Stima z Dynamite Baits; mnie jak na razie nie zawodzi na komercji, z PZW jest gorzej.