Dyskusja z uczestnikiem forum o nicku carl123 nie ma sensu.
Człowiek ten stosuje marksistowski zabieg który debatę przekształca w tzw . dyskurs .
W marksistowskim założeniu dyskurs jest zupełnie czym innym niż ten opisywany w Wiki i zupełnie innym celom służy .
Charakterystyczną cechą dyskursu jest zanegowanie prawdy . W marksizmie pojęcie prawdy obiektywnej nie istnieje. Każdy posiada "swoją" prawdę . Celem dyskursu jest stworzenie konfliktu, a w odległej perspektywie podważenie stosunków społecznych i zasad funkcjonowania społeczeństwa czyli rewolucja .
Pana carla123 nie interesują statystyki które są dostępne, nie obchodzi go ze Argentyna miała najwyższy poziom tzw .oczekiwanych bramek w swojej historii występów na mundialu, nie interesuje go liczba przechwytów na swojej połowie i połowie przeciwnika ani inne dane które obiektywnie opisujące poziom sportowy reprezentacji Polski.
Jego celem jest zrobienie ścieku z tematu i to się udało .
Niektórzy nazywają to trollowaniem ja nazywam to marksistowską teoria dyskursu .
Milego dnia panie carl123

CZekaj czekaj, to ja używałem ściekowego słownictwa i dyskutowałem z faktami (statystykami) czy Ty?

Trzeba mieć ego większe niż cień o zachodzie słońca by wysmarować coś takiego. Nie sprowadzisz mnie do swojego poziomu, bo tam nie mam szans. Narka.
I poczytaj sobie o tym co napisałeś wyżej tu poniżej-widzisz marksistowską korelację?

"Przez ostatnie minuty tego "występu " czułem to samo co oglądając wiadomości o 19.30 na TVP1 .
ZAŻENOWANIE
Nawet nie wku... nawet nie litość dla tych celebrytów z boiska , poprostu byłem zażenowany .
Rozwiązać to barachlo .
Odpowiadam na twoje pytanie.
Wyobraź sobie że co tydzień balujesz i co tydzień wracasz w sobotę nocą do domu z rozwalonym łbem i okradziony .
Marzysz by choć jeden weekend mieć cały łeb i portfel nad ranem .
Tak więc spinasz się jak ..uj , pilnujesz , odprawiasz czary , nosisz czakramy . Budzisz się w końcu pewnego niedzielnego poranka .
Łeb cały , portfel jest ale ... zesrałeś się w pory i orzygałeś nowiuśku koszuli ". To jest ten nasz " sukces" .
Hahaha ... no tak ...misterny plan , ale nas zwiódł skurczybyk .
Pamiętacie hejt na Edytę Górniak po jej występie wokalnym na MŚ ?
Panie Robercie Lewandowski od wczorajszej pana wypowiedzi po tej parodii (pal cześć Pana grę bo to nie tylko pana wina ) jest pan dla kibica Edytą Górniak piłki nożnej .
Dziwną , podstarzałą byłą gwiazdą ,która odpłynęła w bezkres własnego ego .