Dzień dobry
Przypadkiem odpaliłem ten wątek więc z miłą chęcią odpowiem. Postaram się krótko. Produkuję sporo filmów, bo to lubię. Jakby miał to robić dla kasy już dawno bym przestał. Stawki YT są mniej więcej na zasadzie 1000 wyświetleń - 10 zł. 10.000 wyświetleń - 100 zł. Można sobie zadać pytanie czy benzyna, czas, kilka h klejenia jest warty tej kasy w mscu

Ja to po prostu kocham

W tym czasie łowienia, klejenia itd. mógłbym robić nadgodziny w pracy i wyjść hajsowo zdecydowanie lepiej, a nie siedzieć z kijem na 0 stopni ze śniegiem w zębach

Ale nie dajmy się zwariować. Pasje muszą być.
Co do wypowiadania się na forum, fakt... Nie wypowiadam się bo nie mam czasu, a i często nic ciekawego do powiedzenia

Kiedyś się wiele udzielałem na forach na FB, ale w kółko pytania o to samo zmęczyły mnie

Ale UWAGA! Odpowiadam jak nie wszystkie "gwiazdy (zawsze z tego słowa cisnę") na wszystkie wiadomości prv, na fb, na messengerze, odbieram telefony i nad wodą zawsze z każdym pogadam (dzisiaj np. jeździłem na rowerze i pogadałem z 3 wędkarzami

). A! I odpowiadam na wszystkie komentarze pod filmami. Jestem tylko człowiekiem, nie robotem. Też czasem muszę spać, a już mam swoje lata

Całe 37
Michał N.: jest tylko jedna rzecz o której zapomniałeś - podstawowa rzecz. To nie jest Twoje forum

Jakby Admini nie zezwalali na wstawianie filmów to by się ich nie wstawiało i luz

I ja bym nie miał żadnych pretensji.
mjmaciek: wow, jakie stawki! Chyba się zwolnię z pracy xd Zejdź na ziemię.
Bardzo dziękuję w imieniu swoim i innych twórców o zrozumienie ile na kręcenie i obróbkę traci się czasu - ale powtarzam. Mnie nikt nie zmusza, robię co chcę i kiedy chcę. Bawię się tym

A jak ktoś ma fioła na pkt wędkarstwa i chce współpracować na fajnych, zdrowych zasadach, jestem na tak

Najlepiej łowić na kija z bambusa w krzakach. nagrywać analogiem i wtedy nie będą mówić że się nie sprzedałeś, że nie ma reklam... Takie mamy czasy. Wędka jest marką X, zanęta jest marką X, podbierak marką X. Ponadto ludzie z którymi współpracuję to moi koledzy, mega wędkarze, a nie Pan Zenek spod spożywczaka
A... I Kacper nie usunął komentarzy ze względu na hejt. Trzeba wziąć pod uwagę, że na YT każdy może być anonimowy, a na FB już nie - niech kolega o tym pomyśli m.in.
Dzięki wszystkim tym którzy trzeźwo patrzą i myślą

Jak są pytania, odpowiem