Autor Wątek: MAP Extremis SUV 11ft- Liquid Metal  (Przeczytany 4630 razy)

Offline grzegorz88

• Ekspert
  • Reputacja: 162
Odp: MAP Extremis SUV 11ft- Liquid Metal
« Odpowiedź #30 dnia: 20.02.2025, 11:29 »
Tym bardziej śmieszne jest to, że podczas wędkowania mam rozłożone od 3 do 5 wędzisk. Nie jest to jedyna wędka jaką łowiłem  w trakcie sezonu. Widać jak rękojeści po nagrzaniu przybrała jakąś obcą fakturę. Używam podpórki Guru Reaper i na wędziskach z korkiem i pianką nie ma śladu.

Offline JacekB

• Ekspert
  • Reputacja: 32
« Odpowiedź #31 dnia: 20.02.2025, 19:10 »
Jeśli masz na gwarancji to powiadamiaj sprzedawcę o wadzie fabrycznej,jeśli to uwzględni to będziesz miał nowy dolnik. Jeśli nie będzie problem dla ciebie to wrzuć zdjęcia spękanej (odklejonej gumy na dolniku )ciekawi mnie jak to wygląda.Mój black po trzech sezonach i wyciągniętych na nim pięknych rybkach(można obejrzeć na instagramie fishingteamzachodniopomorskie)sprawuje się idealnie  żadnych spękanych elementów gumowych,jak i rozklejonych,będę chwalił Map za wykonanie,takie jest moje zdanie.(Heheh fajny rym )

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Nie będę miał nowego dolnika bo kijek nie jest już produkowany. Czytaj ze zrozumieniem, nigdzie nie pisałem, że coś się odkleja, po prostu kiepsko to wygląda biorąc pod uwagę, że wędka ma jeden sezon. Może z czasem zacznie odklejać, oby nie.

Staram się czytać ze zrozumieniem może mi to nie wychodzi ale to nie moje zdanie.Jeśli chodzi o odklejanie to inni forumowicze pisali na ten temat więc pomyślałem że może tego u siebie  nie zauważyłeś.Faktycznie ten twój dolnik  jest w fatalnym stanie,ja bym zwrócił jeśli miałbym na gwarancji i niech sprzedawca się martwi,to nie jest kijek za grosze.Jak wrócę do domu to wrzucę foto po trzech hard sezonach mojego dolnika.

Sory bo brudy są to  jeszcze pozostałości ostatniego sezonu trzeba się wziąć za ogarnięcie ale tak wygląda po 3-ech hard sezonach.

Offline Mosteque

• Moderator Globalny
  • Ekspert
  • Reputacja: 2218
  • MFT
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #32 dnia: 20.02.2025, 19:25 »
Powiem Wam, że dla mnie to wygląda jak zrobione z opony rowerowej. Zupełnie nie w moim guście.
Krwawy Michał

Viva la libertad, carajo!

Offline JacekB

• Ekspert
  • Reputacja: 32
MAP Extremis SUV 11ft- Liquid Metal
« Odpowiedź #33 dnia: 20.02.2025, 21:09 »
Inteligencja i elokwencja nie pozwala mi rozmawiać o gustachJak dla mnie mega rozwiązanie i jeden z lepszych kijków które posiadam.Fakt jest taki że Grzecha dolnik jest zmasakrowany jeśli przez warunki naturalne(atmosferyczne)czyli wysoka temperatura to muszę się tego spodziewać w niedługim czasie.Jak by się coś zmieniło dam znać.

Offline grzegorz88

• Ekspert
  • Reputacja: 162
« Odpowiedź #34 dnia: 20.02.2025, 23:17 »
Możliwe, że przez warunki. Często wędki leżą na stojaku 8h w słońcu nieużywane. Aczkolwiek na Aventusach śladu nie było ;)
Guma mi się podobała, bo lubię czyścić wędki po każdym łowieniu i korek też źle znosi szorowanie. Obecnie mam jednak mieszane uczucia.