Miałem MAPa nie jednego w ręku, również miałem okazję łowić. O ile kij jest świetny, o tyle mi osobiście dolnik nie podchodzi. Tak ciężko to zrozumieć, trzeba każdemu wciskać swoje zdanie i przekonania, że one są jedyne słuszne?! Czy ja próbuję kogoś przekonać czy namówić, do nie używania? - to wczorajsza wypowiedź katystopej bez jego niecenzuralnych słów w stosunku do innego forumowicza.
Moderatorze Globalny, który "wyczyściłeś" wulgaryzmy słowne hejtera katystopej-a, czy uważasz, że to dobre, efektywne rozwiązanie ? Teraz, po Twoim tuningu moderatorskim jego odpowiedź wygląda wyśmienicie...
Chłopaku jeśli tak, to dajesz przyzwolenie na obrażanie innych na tym forum i zachęcasz takich jak hejter katystopej do kontynuowania tego procederu... Przecież to nie pierwszy raz... Może trzeba by wprowadzić poprawki do regulaminu... aby coś w tej sprawie zmienić na dobre a nie notorycznie ponosić odpowiedzialność za hejterów, ludzi chorych, nieszczęśliwych nie potrafiących panować nad swoimi emocjami i ... wie co jeszcze dając im na to przyzwolenie.
Te słowa kieruję również do Administratora Luka Experta.