Autor Wątek: Pokrowiec Daiwa N'ZON 2+2 Rodbag - 180cm  (Przeczytany 413 razy)

Offline furgon

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 10
Pokrowiec Daiwa N'ZON 2+2 Rodbag - 180cm
« dnia: 04.09.2025, 23:05 »
Stuknęła pięćdziesiątka i posypały się prezenty.  Jeden nawet wędkarski 😀Syn sprezentował mi wspomniany w temacie pokrowiec. Ogólnie git.  Wielki,  pakowny,  Ogólnie jest ok. Ale nie o recenzowanie mi chodzi. Pokrowiec po rozpakowaniu wygląda jak wygląda.  Cały jest porysowany,  wygląda jak towar mocno wymacany.  Na górze obtarcia od ściany.  I te białe otarcia to nie kolor ściany.  Dół również eksploatowany.  Trudno na zdjęciach pokazać jak to wygląda,  ale te porysowania sa mocno wyczuwalne pod palcami.  W sumie to prezent, i to od syna.  Nie chciałem robić zamieszania, nie chciałem żeby było mu przykro,  że się starał a wyszło jak zawsze 😁. Po drugie pewnie pokrowiec po jakimś czasie użytkowania też złapie jakieś jego ślady.  No i uznałem że odpuszczę odsyłanie, jednocześnie darując sobie jakieś pozniejsz zakupy w sklepie gdzie kupiono pokrowiec. Po prostu zwrot nie zetrze niesmaku. Powiedzcie mi czy ja oby nie wyolbrzymiam? Nie przesadzam?  Uważacie że jest to powod do niesmaku?

Offline Mosteque

• Moderator Globalny
  • Ekspert
  • Reputacja: 2250
  • MFT
  • Ulubione metody: method feeder
Odp: Pokrowiec Daiwa N'ZON 2+2 Rodbag - 180cm
« Odpowiedź #1 dnia: 05.09.2025, 08:00 »
Wygląda jak używany, tylko umyty.

Ale fakt, i tak za chwilę wyglądałby tak samo, więc nie ma sensu kotów drzeć. Chyba że dla zasady...
Krwawy Michał

Viva la libertad, carajo!

Offline furgon

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 10
« Odpowiedź #2 dnia: 05.09.2025, 13:46 »
Dodam jeszcze, że ten sklep, który wysyła takie knoty to wedkarski.com

Offline Cost

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 27
  • Ulubione metody: feeder
« Odpowiedź #3 dnia: 05.09.2025, 19:05 »
Odezwij się do sklepu i może dadzą ci z tego tytułu jakiś upust i zwrócą parę złotych. Może nie przeszkadza to w użytkowaniu ale mały niesmak jest.