Autor Wątek: Pokrowiec Daiwa N'ZON 2+2 Rodbag - 180cm  (Przeczytany 1033 razy)

Offline furgon

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 10
Pokrowiec Daiwa N'ZON 2+2 Rodbag - 180cm
« dnia: 04.09.2025, 23:05 »
Stuknęła pięćdziesiątka i posypały się prezenty.  Jeden nawet wędkarski 😀Syn sprezentował mi wspomniany w temacie pokrowiec. Ogólnie git.  Wielki,  pakowny,  Ogólnie jest ok. Ale nie o recenzowanie mi chodzi. Pokrowiec po rozpakowaniu wygląda jak wygląda.  Cały jest porysowany,  wygląda jak towar mocno wymacany.  Na górze obtarcia od ściany.  I te białe otarcia to nie kolor ściany.  Dół również eksploatowany.  Trudno na zdjęciach pokazać jak to wygląda,  ale te porysowania sa mocno wyczuwalne pod palcami.  W sumie to prezent, i to od syna.  Nie chciałem robić zamieszania, nie chciałem żeby było mu przykro,  że się starał a wyszło jak zawsze 😁. Po drugie pewnie pokrowiec po jakimś czasie użytkowania też złapie jakieś jego ślady.  No i uznałem że odpuszczę odsyłanie, jednocześnie darując sobie jakieś pozniejsz zakupy w sklepie gdzie kupiono pokrowiec. Po prostu zwrot nie zetrze niesmaku. Powiedzcie mi czy ja oby nie wyolbrzymiam? Nie przesadzam?  Uważacie że jest to powod do niesmaku?

Offline Mosteque

• Moderator Globalny
  • Ekspert
  • Reputacja: 2255
  • MFT
  • Ulubione metody: method feeder
Odp: Pokrowiec Daiwa N'ZON 2+2 Rodbag - 180cm
« Odpowiedź #1 dnia: 05.09.2025, 08:00 »
Wygląda jak używany, tylko umyty.

Ale fakt, i tak za chwilę wyglądałby tak samo, więc nie ma sensu kotów drzeć. Chyba że dla zasady...
Krwawy Michał

Viva la libertad, carajo!

Offline furgon

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #2 dnia: 05.09.2025, 13:46 »
Dodam jeszcze, że ten sklep, który wysyła takie knoty to wedkarski.com

Offline Cost

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 27
  • Ulubione metody: feeder
« Odpowiedź #3 dnia: 05.09.2025, 19:05 »
Odezwij się do sklepu i może dadzą ci z tego tytułu jakiś upust i zwrócą parę złotych. Może nie przeszkadza to w użytkowaniu ale mały niesmak jest.

Offline furgon

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #4 dnia: 01.10.2025, 20:47 »
Tak też się zadziało.  Zaproponowano mi rekompensatę bądź zwrot. W pokrowcu pojawił się jeszcze jeden zonk w postaci uszkodzonego uchwytu na dolnik.  Los już krzyczał że do siebie nie pasujemy i finalnie odesłałem. Sklep pokrowiec reklamował u producenta a ja po dwóch tygodniach oczekiwania poprosiłem o zwrot pieniędzy. W sumie to chyba jeszcze nie dotarł Zaznacze że ogóle wrazenie o sklepie pozytywne. Trudny że mnie klient... Finał jest taki że nie mam starego i nie mam nowego pokrowca.  Ostatnio złamałem w  samochodzie szytowke i to chyba przesądzilo o tym że poprosiłem o zwrot środków. Zamówiłem pokrowiec prestona supere 175. Dzisiaj przyszedł,  ale pomimo tego że sam preston deklaruje że to pokrowiec na 11ft to to nie jest pokrowiec na dwusklad 11ft.  Myślę że supera 195 byłby perfecto,  ale 195cm na 11ft w dwuskladzie to chyba przesada.  No i samochód też nie jest z gumy.  Długością ta daiwa była idealna i chyba skończy się tak że kupię ja ponownie.  Zanim to zrobię polećcie jeszcze jakieś pokrowce na 3-4 wędki 11ft dwuskladowe.  Co jeszcze pomacać,  rozważyć?

Wysłane z mojego SM-A566B przy użyciu Tapatalka