Chyba nie Cuzo??
Cytat: s7 w 01.04.2017, 22:09No nic pojadę jutro sam sprawdzić.Skoro nic nikt nie napisał o łowisku to ja troszkę naskrobię.Na łowisko dotarłem kilka minut po 7 i tu moje pierwsze zaskoczenie – jestem pierwszy.Troszkę porozmawiałem z właścicielem o łowisku i rybostanie. Około godziny ósmej byłem gotowy do łowienia, plan, jaki miałem na mój pierwszy wyjazd był prosty wypoczynek na łonie natury. Pierwsza ryba zameldowała się po 10 minutach, niestety nie mogę powiedzieć, co to za rybka była, ponieważ nie byłem w stanie jej utrzymać na kijku i zmuszony byłem uciąć zestaw. Następny był sum a właściwie to sumik (76 cm) do godziny 11 złowiłem jeszcze 10 karpików na jedną wędkę. Brania ustały, więc uzbroiłem drugą wędkę w celu poszukiwani ryb, udało się jeszcze cztery karpiki złowić. Do podajnika dawałem pellet, który pozostał mi z zeszłego roku po ostatniej sesji, którą byłem zmuszony przerwać i cały towar rozrobiony powędrował do lodówki. Najskuteczniejsza przynęta to Catch Candies Pop – up. Przed godziną 13 postanowiłem się zwijać z powodu awarii sztycy.
No nic pojadę jutro sam sprawdzić.
Sobota, chociaż myślę jeszcze nad Dąbrową
Potwierdźcie, Różany otwarty jest od 7?
7:00, napisałem dwuznacznie