Autor Wątek: Gozdawa  (Przeczytany 157359 razy)

Offline andrzejm

• Ekspert
  • Reputacja: 41
  • "..plaża to wylęgarnia hipisów." - Skipper
  • Ulubione metody: feeder
Odp: Gozdawa
« Odpowiedź #225 dnia: 31.01.2015, 20:37 »
większym problemem jest to że próbuje się nam wmówić, że strona jest ok, a z nami jest coś nie tak.  Strona jak strona, nie działa jak powinna i tyle. Nikt tu nikogo nie chce kopać bo to bez sensu. Wszystkim zależy żeby ze sklepem współpracować bo ma dobrą ofertę. Licytowanie się kto ma dłuższą fujarkę do niczego nie doprowadzi.
Error Team Poland

Offline zbyszek321

• Ekspert
  • Reputacja: 190
« Odpowiedź #226 dnia: 31.01.2015, 20:41 »
Andrzej zgadzam się z Tobą w 100%.
Zbyszek
Zbyszek

Offline koks

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 21
« Odpowiedź #227 dnia: 31.01.2015, 21:24 »
Witam,
Kokos jeśli mieszkałeś tyle w Anglii i liznął Pan wielkiego świata ,korzystając z tamtejszych Banków ,zapewne zdaje sobie Pan sprawę że upublicznianie rozmowy na forum bez zgody drugiej strony (w tymże wypadku Pana R) jest karalne . Nie omieszkam zwrócić się z zapytaniem do mojego szanownego adwokata cóż mogę poczynić z tymże fantem . Szanuje i staram się zrozumieć każdą stronę i te osoby ,które mnie znają choć troszeczkę wiedzą o tym ,lecz to bardzo mi się nie podoba i stanowczo mówię nie.
Pozdrawiam Katarzyna Kinstler

Widze, ze od mojego wpisu watek sie rozwinal w niekoniecznie kierunku, jaki oczekiwalem. Wiec z racji, ze sprawa nabiera iscie amerykanskiego scenariusza ustosunkuje sie do wszystkich wypowiedzi Pani Katarzyny Kinstler.

Zaczne jak zawsze  kulturalnie (tak jak mnie w domu uczyli) - Pani Katarzyno - Rozpoczyna Pani od straszenia mnie adwokatami i sprawa sadowa a odnosi sie do mnie na ''Ty'' - zostawie to bez komentarza.  Po drugie - powoluje sie pani na prawo, paragrafy i artykuly a czterech liter nie potrafi sklecic - k-o-k-s  nie k-o-k-o-s.  Po trzecie wspomniany Pan R wielokrotnie juz sie w tym temacie pojawial i juz Pani za niego przepraszala niektorych klientow sklepu (tylko czemu nie mnie???). I na koniec - Szacunku i zrozumienia w Pani na ktore sie pani powoluje w powyzszej wypowiedzi (jakze i w zamieszczonej przeze mnie korespondencji z panem R ) nie zauwazylem.

Offline Luk

• Administrator
  • Ekspert
  • Reputacja: 2078
  • Wędkarstwo rządzi!
« Odpowiedź #228 dnia: 31.01.2015, 21:26 »
Zanim ten wątek zniknie, musimy pomyśleć jak ugryźć temat ze sklepami. W zamyśle chodziło o to aby każdy z nas miał łatwiej, właściciele sklepów zaś mogli poprawiać swoje słabe punkty. Niestety - zbyt dużo jest tutaj reklamy, i przyznam, że jest to męczące.

Dlatego jak wniósł jeden z forumowiczów, pomyślimy a tynm aby możliwość pisania opinii o sklepie miał ktoś kto ma minimum 100 postów. Być może więcej. Wtedy wiadomo, że to jest rzetelna ocena a nie wpis kogoś kto się loguje aby nabić punkty.

Co do sklepu Gozdawa - chyba wszyscy widzimy, że coś jest nie tak. Sprzedaż polega na tym aby zaspokajać potrzeby klienta, tutaj natomiast jest 'dziwnie'. Ma miejsce nieprofesjonalne traktowanie  klienta (łagodnie to nazywając), czasami przypomina to wręcz sceny z filmów Barei. Jedna osoba to może być przypadek, dwie również. Ale nie aż tyle...
Myślę, że warto przemyśleć pewne rzeczy, zwłaszcza, że działalność handlowa opiera się na zdobywaniu zaufania klientów, obrażanie ich i grożenie sądem to droga donikąd. Można na Rybomanii zapłacić masę pieniędzy za wystawienie się i pozyskać wielu klientów, można też 'za darmo' drugie tyle stracić w nierozsądny sposób.   

Dlatego dla dobra wszystkich zaraz zamknę ten wątek, mam nadzieję, że nie będziecie mi mieli tego za złe ;)   
Lucjan

Offline maniek

• Ekspert
  • Reputacja: 56
« Odpowiedź #229 dnia: 31.01.2015, 21:30 »
zamykaj :P a dyskusja niech dalej trwa tylko w inny sposób. np.robiłem zakupy tu i tu nie podobało mi sie to i tamto.koniec kropka

Offline s7

• Ekspert
  • Reputacja: 444
    • Galeria
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #230 dnia: 31.01.2015, 21:31 »
Dlatego dla dobra wszystkich zaraz zamknę ten wątek, mam nadzieję, że nie będziecie mi mieli tego za złe
:bravo: :thumbup:
Robert

Offline makqq1

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 5
« Odpowiedź #231 dnia: 31.01.2015, 21:36 »
Dlatego dla dobra wszystkich zaraz zamknę ten wątek, mam nadzieję, że nie będziecie mi mieli tego za złe ;)   

:thumbup: Popieram
Mateusz

Offline koks

• Reputacja: 21
« Odpowiedź #232 dnia: 31.01.2015, 21:37 »
USUNĄC TEN WĄTEK I NIE BEDZIE PROBLEMÓW.PROSTE :P
Coś mi się nie wydaje.
Jest to już drugi wątek dotyczący tego sklepu. Pierwszy został przez Luka zamknięty.
Założony został nowy.
Dojdziemy do tego, że nikt nie będzie chciał zakładać wątków, w których można oceniać sklepy, bo się będzie bał konfliktów.
Finalną decyzję podejmie Luk.

mysle że administratorom też nie jest na ręke ,żeby sklepy były na forum,bo jak by nie bylo, ;) to jest jakas reklama,no chyba, że czerpią z tego coś, to inna sprawa ;)
Myślę, że kiedy forum powstawało, nikt nie zdawał sobie sprawy, że właściciele sklepów mogą też dołączać tutaj do dyskusji na temat ich przedsiębiorstw. Zapewne wydawało się, że będzie dział, w którym na zasadzie wolności słowa użytkownicy będą mogli wyrażać swoje opinie.

Do wlascicieli i adminow  tego forum:
Z racji tego, ze pani Katarzyna, ktora jest wspolwlascicielka sklepu Gozdawa chce mi wytoczyc sprawe sadowa prosze o nie usuwanie tego watku z racji tego, ze bedzie mi on potrzebny jako dowod w sprawie.

Do osob na tym forum, ktore sie tu wypowiadaly o swoich problemach z szybkoscia (a raczej jej braku) dzialania strony sklepu Gozdawa jak rowniez, ktore doswiadczyly podobnej jakosci obslugi klienta (w szczegolnosci pana R) prosze o sledzenie watku.

Offline p^k

• Ekspert
  • Reputacja: 93
« Odpowiedź #233 dnia: 31.01.2015, 21:39 »
Dane sa dostepne publiczne na stronie sklepu.
Zlamana zostala jedynie zasada poufnosci korespondencji.
Z wędkarskim pozdrowieniem, 
- Paweł :fish:

Offline Ostap

• Ekspert
  • Reputacja: 149
  • Chciałeś Panią? Zapie.... na nią!
« Odpowiedź #234 dnia: 05.02.2015, 07:05 »
Chyba P Katarzyne lacza nie tylko stosunki biznesowe z tym pseudo informatykiem skoro nie potrafi zrozumiec ze maja problem ze strona i to zajebisty :D
Straszenie sadem na forum to juz przesada. W sumie jak ktos ma hajs to mozna wytaczac procesy o co sie tylko chce! Ba nawet pomowic kogos mozna.
Chora sytuacja.
Gozdawa u mnie i tak byla spalona a po tym co jeszcze dolozyla P Katarzyna to rece opadaja do samych kolan.
Moglem tego nie czytac rana. Ale spoko dzis ostatni dzien przed urlopem i nic mnie nie zdenerwuje.
Pozdro normalnym

Łukasz

Mazovia Fishing Team

Offline Luk

• Administrator
  • Ekspert
  • Reputacja: 2078
  • Wędkarstwo rządzi!
« Odpowiedź #235 dnia: 05.02.2015, 08:41 »
Po zmianach w regulaminie i ustawieniach, wpisywane mają być opinie wędkarzy o sklepach, rzetelne. Dlatego przywróciliśmy wątek - a wszelkie wpisy nowych osób, które są związane z wędkarskim biznesem, będą usuwane.

Tak naprawdę to robi sie gorąco, gdy pojawiaja się osoby reklamujące coś. Na opinie forumowiczów nie reagował nikt negatywnie. Każdy z nas ma prawo do napisania co i jak podczas zakupów przebiegło...
Dla samych sklepów jest to okazja do ewentualnych zmian w swoim podejściu do klienta. Nie chodziło nam o usuwanie wątku, raczej o usunięcie 'ognisk zapalnych'.

Kupując od lat w 6-7 sklepach w UK nigdy żadnemu z nich nie wystawiłbym negatywnej opinii (co nie znaczy, że nie maja słabych punktów, bo mają). Dostałem połamaną wędkę - pojawił sie kurier z nową a zabrał uszkodzoną. Zawsze jest OK. Podobnie może być i w Polsce. Nie jest to to samo co ilość ryb w polskich wodach. Od bycia kulturalnym nikt nie umarł, a dobra obsługa i zadowolony klient to podstawa udanego handlu. Dlatego możemy mieć możliwość jakiegoś wpływu na poziom obsługi, co pomoże nam samym, jak równiez sklepom. Klient to nie jest natrętna mucha, ktoś kto istnieje 'dla sklepu'. To sklep istnieje dla klienta - i fajnie by było aby niektórzy zrozumieli tę banalna niby rzecz.

Jeżeli ktoś z osób na forum 'objedzie' dany sklep a inni są zadowoleni - na pewno wyrażą swoją opinię i będzie 'korekta'.

Tak więc w skrócie - przywróciliśmy wątek, bo cały ten dział jest dla forumowiczów, nie dla właścicieli sklepów lub ich totumfackich. Oni moga się płatnie zareklamować jak już... No i sami bądźmy też sprawiedliwi!   :D  Bez 'rzucania kamieniami' - ale sprawiedliwi.
Lucjan

Offline Kafarszczak

• Ekspert
  • Reputacja: 164
  • Ważne, aby uwierzyć w moc zanęty i przynęty! :)
« Odpowiedź #236 dnia: 05.02.2015, 09:49 »
Nikt tu nie pisał komuś na złość czy cos, tylko każdy pisal szczera opinie, tak jak naprawde jest np ze stroną internetową sklepu, tak wiec nie ma czym sie denerwowac jesli chodzi o wlascicieli sklepów...
Krzysztof

Offline KrzysztofR

• Reputacja: 10
    • Naturalne leki
« Odpowiedź #237 dnia: 05.02.2015, 10:31 »
Przejrzałem ten temat od samego początku i dochodzę do wniosku że przyczyną zamułki strony problemami z płatnościami wynikają z plików  cookies i przeglądarki .Każda czynność zapisywana jest w historii i to może być przyczyną problemów .Wczoraj zrobiłem zamówienie w Gozdawie a przed chwilą otrzymałem paczuszkę .Ja ze swojej strony daje 10/10 obsługa,płatność,wysyłka ,produkt.Jeśli chcesz kupować bez problemu w sklepach internetowych to czyść historie przeglądanych stron internetowych a unikniesz kłopotów

Offline makqq1

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 5
« Odpowiedź #238 dnia: 05.02.2015, 11:23 »
Krzysztof nie wydaje mi się aby 30 osób nie czyściło historii ,może 10 ale nie tyle większość miała problemy w tym ja choć używam klinera i historia mam zawsze czystą .

pozdrawiam
Mateusz

Offline Qarg

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 19
  • życie jest za krótkie żeby łowić tylko w weekendy
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #239 dnia: 05.02.2015, 11:27 »
Krzysztofie akurat w przypadku Gozdawy czyszczenie nic nie daje :)
Oni maja jakiegos zamulacza u siebie, bywa ze chodzi w miare ładnie.
mysle ze ktos kto zajmuje sie  robieniem sklepów  inter. mógłby  to wyjasnic. hmmmm no to jest mysł:) czyli pora na telef do przyjaciela :)
Arek