Dziś przeżyłem miły szok w związku z Gozdawą!
- Po pierwsze - nigdy nie robiłem tam zakupów,
- po drugie dopiero wczoraj zauważyłem, że mają w promocji Korum Barbel Rod 13ft 2,5lb (promocja z ~ 412,00pln na ~ 270pln!), o które pytałem w innym poście,
- po trzecie dowiedziałem się, że to sklep internetowy, a stacjonarnego jako takiego nie ma, ale punkt, w którym jest jego "baza" znajduje się... ok.20km od mojej małej mieściny

.
Po splocie niespodziewanych wydarzeń, dowiedziałem się telefonicznie od p.Bogdana (z Gozdawy oczywiście), że mają na stanie ostatnie 2szt. w/w kijków w promocji, i że poczeka na moją planowaną wizytę na godz.15.30 (normalnie "czynne" do ok.15.00 a ja od 7-15 w pracy). Nie mogłem sobie odmówić sprawdzenia akcji tych patyków. Po przyjeździe "macam" te barbelki i stwierdzam, że wrócą ze mną

. Przy okazji szybka, miła rozmowa z p.Bogdanem na tematy oczywiste

, ale z obopólnego braku czasu nie zawracam więcej d..y i wracam do domu podniecać się nowymi szablami

. Podsumowując -korzystając z opcji odbioru osobistego, nabyłem dziś 2 świetne patyki, za świetną cenę, dokonując tego w miłej (aczkolwiek krótkotrwałej) atmosferze. Nie wiem jak miało by to wyglądać z wysyłką kurierską, ale jak mam 15min drogi do celu, to po co czekać

. Za dzisiaj big

dla Gozdawy. Pozdro!