Cytat: Kozi w 01.03.2017, 16:26Śmieszne jest to, od jakiej ceny wyjściowej jest robiona ta promocja.Rozwiniesz myśl? Czego cena wyjściowa jest taka śmieszna? Sprawdziłem podajnik Preston In Line w Gozdawie 13,11 zł (przed promocją), a w Drapieżniku 13,60 zł.
Śmieszne jest to, od jakiej ceny wyjściowej jest robiona ta promocja.
Cytat: Michał Mikuła w 01.03.2017, 16:38Cytat: Kozi w 01.03.2017, 16:26Śmieszne jest to, od jakiej ceny wyjściowej jest robiona ta promocja.Rozwiniesz myśl? Czego cena wyjściowa jest taka śmieszna? Sprawdziłem podajnik Preston In Line w Gozdawie 13,11 zł (przed promocją), a w Drapieżniku 13,60 zł.Dodaj teraz do tego wyssane z palca koszty wysyłki to zobaczysz ile wyjdzie taki podajnik ja już swoje zamówiłem w drapieżniku nie zmienia się kosztów wysyłki nagle gdy promocja ogarnia sklep i jest sporo zamówień z których i tak 40 procent towaru okazuje się ze niema żal Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Paczka jest. Wszystko super. Do tego jeszcze rzeczy kolegów Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ja dostałem mail ,że zamówienie czeka w kolejce na pakowanie .Mają ponoć dużo zamówień
Ja dostałem przed chwilką smsa że statis zamówienia zmieniono na ANULOWANE Poczekam do jutro z podziękowaniem.
Też dzwoniłem i usłyszałem że dziś wyszły zamówienia z poniedziałku,