Grych, powiem tak. Nie wszystkie produkty Drennana są dobre

Ten koszyk należy do tych słabych właśnie. O ile Drennan ma świetny plastik (kilkanaście różnych), to metalowe rzeczy pozostawiają wiele do życzenia. O wiele lepsze sa Wirki, Dragony czy inne Mikado. Polecam koszyki Guru, nie powinny Cię zawieść, aczkolwiek mają mniejszą pojemność. Ten model Drennana ma kilka wad, oprócz odczepiającego się ołowiu w cięższych wersjach (zwłaszcza przy twardym dniem i uderzaniu koszykiem o kamienie), siatka się odkształca. To dla niektórych jest czasami zaletą, gdyż można zrobić koszyk o innym przekroju

Jednak nadepnięcie kończy się katastrofą

Drennan ma świetne modele koszyków: Gripmesh czy plastikowy groundbait feeder. To po prostu rewelacyjne produkty. Spokojnie można zastąpić nimi tego druciaka.
Mam uraz do koszyków drennana, pare mi już pękło. Nie mam doświadczenia z modelem, o którym mówisz, ale kurcze, coś jest z nimi nie tak.
Wiele firm ma produkty dobre i słabe, tak jest z Drennanem

Nie ma co ukrywać,nie wszystko im wychodzi. Ale nie ma co im nie ufać z powodu jednej wpadki. Zobacz na przekrój oferty, dodaj do tego ESP, to też ta sama firma. Kilkanaście różnych koszyków, w wielu wersjach wagowych, mało która firma ma tyle. Dodam jeszcze, ze ten model jest już dość stary (druciaka).
Problemem są głównie koszyki do Metody z pewnych partii. Co ciekawe ESP, który jest jakby powiększeniem, jest OK. Tak więc mały procent koszyków jest 'słaby' w ogólnym rozrachunku. Wiele modeli jest praktycznie nie do zajechania