Druid fajne rybki nie za zimno na te krótkie spodenki Biedrona gratuluje i to bez podbieraka
Cytat: grzesiek76 w 16.07.2016, 21:22W domu od dwóch miesięcy remont... Ale sezon sumowy udało mi się wreszcie otworzyć A można wiedzieć na co złowiony ?mariospin graty. Jutro jadę na nockę i mam nadzieje, że też tak połowie.
W domu od dwóch miesięcy remont... Ale sezon sumowy udało mi się wreszcie otworzyć
Ło Jezusie Nazareński! Napisz coś więcej o metodzie, zanęcie, przynęcie...
W sobotę wybrałem się na łowisko komercyjne w Piorunowie. Szału nie było jeśli chodzi o brania ale zakręcona pogoda w ostatnich dniach i pełnia Księżyca zrobiły swoje. Udało się złowić 3 jesiotry 95-105 cm (brań było 5 ale dwa się spięły przy brzegu robiąc efektowne świece), 2 karasie złociste już takie fajne i do tego trochę leszczyków. Łowiłem od 6 do 14.
Cytat: yarousseau w 17.07.2016, 20:17W sobotę wybrałem się na łowisko komercyjne w Piorunowie. Szału nie było jeśli chodzi o brania ale zakręcona pogoda w ostatnich dniach i pełnia Księżyca zrobiły swoje. Udało się złowić 3 jesiotry 95-105 cm (brań było 5 ale dwa się spięły przy brzegu robiąc efektowne świece), 2 karasie złociste już takie fajne i do tego trochę leszczyków. Łowiłem od 6 do 14.Faje,co to za podbierak pinokie się mieszczą