Witam Wszystkich
Piękne ryby lapiecie, te liny, karasie, brzany, leszcze, karpie, sandacze ... dużo tego

super, gratuluję wszystkim łowcom.
Daavid przyjmij moje kondolencje z powodu straty ...
Wczoraj odbył się mały zlot SiG 'ODDZIAŁ NL'

(od lewej) ja, JahJah i Vido
Na wstępie powiem że było wesoło - co widać
Oprócz tego mnóstwo rozmów na wiele tematów z których wyciągnę naukę. Nie jest tu tajemnicą że mógł bym się wiele nauczyć od kolegów, gdyby tylko było więcej czasu na wspólne i częstsze wędkowanie. Mimo tego Vido zdradził nam tajemnice celnego strzelania z pracy

gdyż zainponował nam celnym strzelaniem na około 35m. Była mała demonstracja sprzętu i wiele innych a przede wszystkim RYBKI.

Miały być F1 ale były jakieś 'wariaty' które przynosiły swego rodzaju 'rozczarowanie' po pojawieniu się przy powierzchni wody

Rybki około 1,5 - 2 kg ale szokowały walecznością, w pierwszych sekundach holu miało się wrażenie że to duża ryba, a tu po chwili, choć z wielkim trudem, wchodziły do podbieraka pięknie wybarwione i zdrowe karpie

Przy tych rynkach trzeba było wykazać się refleksem, sam mało nie skakałem za wędką do wody

Ciężko powiedzieć ile ryb dokładnie złapaliśmy, tyle się działo że kto by to policzył, ale z pewnością jeśli chodzi o różnorodność gatynkową to tu Vido się popisał

karp, karaś, płoć i 'oszukany' F1
Dzięki JahJah za wprowadzenie na wody Tilburga - świetna miejscówka, świetne ryby - zazdroszczę.
Panowie musimy to powtórzyć.
Mariusz chciałbym napisać 'żałuj że Cię nie było', ale patrząc na ten Twój błysk w oku na tym zdjęciu z mętnookim

napiszę tylko - Gratuluję - zasłużyłeś sobie, a raczej wypracowaleś.
Pozdrawiam
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka