Mateusz gratuluje piękne ! Ach pasiaki cudne 
Okonek mormycha widzę działał -sam sie nad nim zastanawiałem ostatnio....
Szkoda że na razie po lodzie.
Co ciekawe, na biedronkę ani jednego wskazania. A nie była to głęboka woda, więc czerwony kolor powinien być dobrze widoczny. Fakt, potem byłem też na głębinie, ale tam już bierdony nie zakładałem, bo wcześniej nie było żadnych brań na nią.
Gdyby był dobry sezon podlodowy, to chyba bym kupił sobie jeszcze jedną wędkę pod mormyszkę, bo ich zmiana (szczególnie kiedy jest zimno) jest mało komfortowa i zajmuje sporo czasu. Dobrze więc byłoby mieć np, dwie wędki gotowymi różnymi mormyszkami.
Blaszki zmienia się znacznie łatwiej.
Szkoda, że te odwilże idą, bo nawet brałem pod uwagę przyjazd do Ciebie i wspólne wędkowanie, ale jak tam miałeś 10 cm, to do weekendu będzie lipa

Piękny połów Doktorze!
To jedna z najpiękniejszych ryb naszych wód. Smaczna to fakt. Ale pomyślmy że Okoń to ryba z najniższym przyrostem co do wieku. Duże egzemplarze to naprawdę stare ryby. Warto zwracać im wolność.

Mateusz, wielkie gratulacje!!! Swoją drogą, tak wyciągać okonie za ogon z wody...no, nieładnie, nieładnie 

Kurde, nie było mnie chyba 2 dni na forum i ciężko teraz ogarnąć wszystkie wiadomości