lepsze będzie to, taki "łeb-i-ramiona" czyli 2w1http://skleptrabucco.pl/trabucco-precision-combi-tip-360-2w1/
Rozejrzyj się po sklepie, jest kilka modeli o różnych parametrach. Mam podobne odczucia na temat 3 w 1.Zestaw zawsze składam od nowa, łatwiejszy transport a składanie nie trwa długo. Spławiki często przechowuje z kawałkiem żyłki i śrucinami których używałem do wyważenia zestawu.
Możesz brać, mam podobną Catanę. Fajnie się nią łowi, nawet karpików się ne zlęknie...
Cytat: Shiemano w 05.01.2016, 22:41Możesz brać, mam podobną Catanę. Fajnie się nią łowi, nawet karpików się ne zlęknie... Tylko ciekawi mnie jej akcja. Jaki masz kręciołek do tej Catany? Nie leci na pysk ?
Cytat: _luwro w 05.01.2016, 22:42Cytat: Shiemano w 05.01.2016, 22:41Możesz brać, mam podobną Catanę. Fajnie się nią łowi, nawet karpików się ne zlęknie... Tylko ciekawi mnie jej akcja. Jaki masz kręciołek do tej Catany? Nie leci na pysk ?Wędka spławikowa to nie spinning. Tutaj zasady wyważenia, jak w przypadku spinningu nie do końca mają zastosowanie.Do mojej spławikówki 4,2 m musiałbym założyć karpiowy kołowrotek, żeby nie "leciała".