Bardzo lubie czytać ten temat. Ciekawe jak u mnie bedzie za pare lat 😂
Ja zony nie mam, narzeczonej także. Troche za młody 😂
Nieldugo dopiero bede miec 17 lat
Ale dziewczyny to co innego 😅
Dziewczyna to nie żona, ale podobna kategoria tylko niższy level 😂😅
Moja poprzednia dziewczyne strasznie denerwował temat ryb. Nie znosiła tematu ryb wcale, a wcale. Gdy nawet rozmawiałem o tym z kolegami, to widac było po niej, ze skiśnie zaraz 😂. Teksty typu, po co Ci kolejna wedka, albo po co Ci tyle tej karmy były normalnością 😂. Nie lubiła jak jeżdzę na ryby, wolała żebym to skończył 😂 Gdy przychodził okres moich urodzin, czy innej okazji, na ktora mogłem cos dostac, pomysł np nowego spinningu nie wchodził w grę w ogóle, nawet gdyby juz w ogole
Nie widziała co mi kupic 😂. Na całe szczęście, juz z nią nie jestem 😂😅.
Mam za ta następna. Dziewczyna cud 😇🙊💁🏼. Nie dość, ze śliczna, to inteligenta i ma świetny charakter 😂😂
Pyta sie czy ja zabiorę na ryby. Lubi bardzo, jak o tym opowiadam. Ogłada zdjecia. Cieszy sie, ze mam jakies hobby, ktore pozwala wypocząć, a nie siedzieć przed komputerem 😂
Tak jak mówiłem wczesniej, zbliżają sie moje urodziny. Wspominałem jej o torbie, ze przydała by mi sie na przynety 😂
Wieś gminna (sama sie wygadała 😂) niesie, ze juz napisała do moich kolegów, o ta torbę 😂
Ostatnio nawet, chciałem pójść na zakończenie sezonu na spining, niestety nie poszedłem, no sie przeziębiłem. Gdy jej o tym powiedziałem, ona od razu "mam nadzieje, ze mnie zabierzesz". Sam juz sie nie moge doczekać ciepłego lata 😂
Lowic pewnie sie troche nauczę, bo chce. Czesto o tym mowi 👏🏼.. Ale widok opalajacej sie na leżaku, bardziej za mnie przemawia 😂😍. Nie zamienię jej na żadna inna 😂