Zatem lepszy jest od Beastmastera? Ten Choice to najwyższy model Browninga. Fajnie zrobiony. Niestety nigdy nie miałem go w łapach ale na filmie widać, że kluchowaty jest trochę. Szczytowki możesz sprawdzić łapiąc je za czubki i opuszczając przeciwlegle końce.
Zatem lepszy jest od Beastmastera? . Szczytowki możesz sprawdzić łapiąc je za czubki i opuszczając przeciwlegle końce.
A nie wie pan jaka jest dolna średnica szczytówki Technium?
Ja bym panu polecił Browning Champions Choice 3,30 do 80.Ja mam 3,60 ,jednak ten krótszy ma jeszcze czulsze szczytówki (0,75 oz, 1 oz, 1,5oz).Sam też się chyba na niego skusze.
Cytat: Maciek w 09.12.2014, 16:28Cytat: Arunio w 09.12.2014, 16:22 Maciek sprobuj może dobrać szczytówki flex Browninga!! Wiadomo ze to nie ori ! Ale są w oplocie i praktycznie nie zniszczalne!!!Tak własnie zrobiłem ,dorobiłem od Browning CHampion Choice 1,50oz która jest czulsza od shimano 1oz ale browningi mają dużo większe przelotki i dlatego wolałbym orginałCzulsza to nie wiem ale grubsza we flagowym Choice jest na pewno: //www.youtube.com/watch?v=NrwO-ICKj34Looknij do Belony, maja tam rewelacyjne szczytowki Daiwy o roznych krzywych ugiecia. Sa to te same, ktore dodaja do swoich flagowych Tournamentow i Spectronow. Kup drobnoziarnisty papier scierny i potraktuj je nim do srednicy 2,3mm.Nie ma sensu kupowac oryginalnych Shimanowskich za 3 stowy bo to prawie cena nowego feedera.
Cytat: Arunio w 09.12.2014, 16:22 Maciek sprobuj może dobrać szczytówki flex Browninga!! Wiadomo ze to nie ori ! Ale są w oplocie i praktycznie nie zniszczalne!!!Tak własnie zrobiłem ,dorobiłem od Browning CHampion Choice 1,50oz która jest czulsza od shimano 1oz ale browningi mają dużo większe przelotki i dlatego wolałbym orginał
Maciek sprobuj może dobrać szczytówki flex Browninga!! Wiadomo ze to nie ori ! Ale są w oplocie i praktycznie nie zniszczalne!!!